Помош - не отвара јутуб

• Креатор на темата Креатор на темата Mamba.
  • Време на започнување Време на започнување
M

Mamba.

Гостин
Напишав и у Помош, софтверски проблеми.. темата ама никој не одговара

Неможам да пуштам јутуб..било кое видео не сака ни една секунда да почне..2-3 дена е вака...интернет имам други страна си отвара се нормално ама воа не сака..чаре ?

ADSL imas? И кај мене е така веќе 2-3 недели,башка и ми паѓа нетот по (Читај 50) пати у ден...

и на Хром проба, а ако да, значи мора да е HTML 5 plugin од браузерот или оди на Microsoft страница за виндоус и таму најди го во врска за HTML 5 што е поврзан со браузер преку ИЕ (интернет експлорер) и на краен случај Флеш плејер имаш ли инсталирано ?

ADSL imas? И кај мене е така веќе 2-3 недели,башка и ми паѓа нетот по (Читај 50) пати у ден...

Да...а последните 2-3 дена интернетот паѓаше на секој 5-10 минути

и на Хром проба, а ако да, значи мора да е HTML 5 plugin од браузерот или оди на Microsoft страница за виндоус и таму најди го во врска за HTML 5 што е поврзан со браузер преку ИЕ (интернет експлорер) и на краен случај Флеш плејер имаш ли инсталирано ?

Имам

си очистил историја, ама дали си очистил кеш меморија?

http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache

исто пробај да смениш днс

http://www.computerhope.com/issues/ch001161.htm

смени го во 8.8.8.8 и 8.8.4.4

Исчистив и кеш меморија..пак е исто

Мора да си пропуштил нешто и не може туку-така да не ти работи YouTube ,а дали имаш свој акаунт на YouTube ???

Ако имаш инсталирано extensions или нешто за youtube види да не бараат апдејт, ако нема нова верзија, направи им disable.

Ако имаш инсталирано extensions или нешто за youtube види да не бараат апдејт, ако нема нова верзија, направи им disable.

Немам инсталирано extensions

Едит - и на мотика пробав...не отвара ни едно видео

Напишав и у Помош, софтверски проблеми.. темата ама никој не одговара

Неможам да пуштам јутуб..било кое видео не сака ни една секунда да почне..2-3 дена е вака...интернет имам други страна си отвара се нормално ама воа не сака..чаре ?
Кај мене те работи , те неработи! Ја отвара страната али видеата не почнуваат.

Кај мене те работи , те неработи! Ја отвара страната али видеата не почнуваат.

А отвара страната..ама видеата не почнуват

еве сега се логирав и отвара некое видео ама не сите..а и на мотика ниедно видео неќе да почне

+1

Исто е и под 7мица и под ХР, на различни бровсери и со најнов адоуб флеш/драјвери,проверен фајервол... Проверени системи, не е ништо до софтвер/ОС-от, освен ако не е некој нов баг на флешот. Не ме ненервирало доволно да прогуглам.

Пробај со Јуџиз.
Јуџиз цепа нема гајле :), само одредени јутјуб клипови се проблем, понекогаш. Почна пред некој месец вака и само јутјуб има проблем, други стриминзи се ОК.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom