Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првата демек на заебанција, ама не сака да признае дека е хипстер. 
Таман го постирав мојов пост се појави и твојов, двата за Плух-от.Вуди ми е океј мене, просек, ама ми е поим, синоним за хипстерај.

Pluh со две рецензии за два прејаки филмови едно по друго, добар, добар...Првата демек на заебанција, ама не сака да признае дека е хипстер.
Таман го постирав мојов пост се појави и твојов, двата за Плух-от.
Не се слагам со ова некако, Вуди никогаш не ми бил поим за хипстерај, можда затоа што не им го давам на хипстерите да го имаат за "свој"... поим ипол за хипстерај според мене е Џим Џармуш.![]()
A што се Плух тиче, сите го заприметивме. Излези од плакарот Плух!Нема јасно дефинирана поента. Целта на филмот не е да објасни дали обвинетиот е навистина виновен, туку да покаже како една порота донесува одлуки, објективно и субјективно. Кога го гледав филмот не ме ни интересираше кој/ како/ зошто е убиецот. Напротив, ми беше интересен дијалогот, ликовите и она што се случува позади сцената т.е. судницата. Некој може сам да си донесе заклучок дека Поротникот бр. 8 е во право и дека спасил нечиј живот, а некој може да се изнервира поради тоа што овој ги разубеди другите поротници и што за џабе ги држеше со часови во собата. Мене не ми е битно. Без разлика на исходот од судењето, филмот си е одличен и оцената на IMDb му е заслужена.Ај малце хипстерај.
Што е поентата на крајот на 12 angry men? Само така се завршува и готово? meh.

Да бе....шо му фали?Ај малце хипстерај.
Што е поентата на крајот на 12 angry men? Само така се завршува и готово? meh.
Оти некогаш го ставате хипстерајот кај шо не му е местото ?
Хипстерај оверлоуд.Оти е прменогу мејнстрим да го ставаме кај што му е.

Ништо не му фали, него цел build up за тие 90 минути завршува некако антиклиматично. Барем јас очекував нешто да се разоткире на крај ама сум требало да размислувам хипстерски како VLJДа бе....шо му фали?

Истото со ВЛЈ шо кажа.Ништо не му фали, него цел build up за тие 90 минути завршува некако антиклиматично. Барем јас очекував нешто да се разоткире на крај ама сум требало да размислувам хипстерски како VLJ![]()
![]()