Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Болдот, тоа е тоа што го зборам и што се надевам ќе го остварат. Затоа што се зависи од самите нив. Ако изиграат како што можат, победуваме без проблем, ако се заебаваат како на многу гостувања до сега, се' може да се случи.

да,одеа на нерви на навивачите на неколкупати со потценувачки настап према противникот на гостински терен,да се надеваме дека тоа е надминато + Тито е тука да настапи како што знае........ќе видиме

Koa gi gledam platite ne mi se veruva deka se tocni. Kakvi astronomski plati zemat a nie pustite treba da rabotime so godini za edna nivna mesecna sto iznesuva(n)

Se si vikam oti ovde za 10 godini ke napravis 400 000 evra haha :) kolku shto e nivnata mesecna plata :D

Кој сака нека игра, само Фабрегас сакам да го видам да грее клупа, и така е бескорисен и ја гуши цела средина. Очекувам Виља и Меси да си ја завршат работата одлично. Каква е состојбата со Алба, спремен е за натпреваров ?

Голманот на Свонси во потесниот круг на голмани за доведување на Барса...Интересно.

Голманот на Свонси во потесниот круг на голмани за доведување на Барса...Интересно.
Добар е ама со оглед на тоа што за секој дерби меч примаме гол од нафрлена топка и од корнер,барем голманот да ни биде висок и добар за такви топки...

Вечер на Арена спорт 1 ќе иде Барса ПСЖ, така да кој има Макс Тв нека не се мачи со стримови.

Ocekuvam vnimatelna igra i pobeda vecer protiv PSG, dosta bea nervozi po prviot mec protiv Milan.

Колку и да не го сакаме тоа, веројатно Секс ќе стартува вечерва ...

Da ne znae nekoj da ne ima vecerva vo nekoj kafic u Sk organizirano za barca-psg da se gleda?

Бев за Тељо пред Алексис, ама барем Фабре нема да го гледам како се мкне по теренот.
Добра е и дај нека ги преслушаат првава, нека не си играат играчки како со Милан, оти две ремунтади со ред многу ќе ни дојдат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom