Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да се најде во продажба тоа сосот што го даваат со начос чипсот во cineplexx киното.Не црвениот чили сос туку тој другиот кремастиот :)

каде можам да најдам
$(KGrHqZ,!pwFB,4zTr11BQbzqDsCC!~~60_35.JPG

и по можност да се 1:18

Плава перика, не плава боја туку жута. Али да не биде 350 денари ко у џамбо. Вистинска коса ќе си купам со тие пари..

^ Без пари е царина. Ти го праќаат означено како поклон од Кина..

Ова дали важи за било кој предмет, или? Конкретно, едно другарче може да ми прати мобилен по пошта, ама нема да ми се исплати ако ме тераат да платам царина и глупости.

каде можам да најдам
$(KGrHqZ,!pwFB,4zTr11BQbzqDsCC!~~60_35.JPG

и по можност да се 1:18

Оди види во Аеродром. Значи карши Верото, од другата страна на булеварот, одиш меѓу згради, баш у правец право, и ќе видиш знак. Има едни тука овлазтени застапници за бураго се. Поздрав.

Ова дали важи за било кој предмет, или? Конкретно, едно другарче може да ми прати мобилен по пошта, ама нема да ми се исплати ако ме тераат да платам царина и глупости.
Не важи за ниеден производ, нема значење дали пакетот е означен како подарок или не, туку пакети со вредност под 45 евра се ослободени од царинска постапка. Ако веќе ти праќа телефон, нека запише помала вредност од реалната, на пример 50 долари, тоа може да помогне. Јас купив телефон од 250 долари пред 4-5 месеци, и го замолив продавачот да означи 50 долари на пакетот, па тука не ми побараа никакви давачки да платам.

Дали знаете каде можам да најдам карта за концертот на Бијонсе во Белград што е ,некој ако продава или нешто слично нека ми кажи !!!

Дали знаете каде можам да најдам карта за концертот на Бијонсе во Белград што е ,некој ако продава или нешто слично нека ми кажи !!!
Овде се продаваа, само распродадени се.

Дечки, кежуал машки кошули, онака за секој ден носење? У Скопје. Ефтини :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom