На Еуроспорт ли виде?како и да е 3-1-2 имаме скор со швабите
Не, на резултати гледав како се коефициентите и баш стиснав и гледам 2004та 2пати ве имаме тепано А и ми се допаѓа тоа што има за Баерн 1,5 коефНа Еуроспорт ли виде?
На Еуроспорт сега имаше за тоа.
Епа ем се повредени ем не се во форма, а Кваљарела и Матри покажаа во саботата дека добро функционираат посебно Фабио кој што даде прекрасен гол и прекрасно асистираше.Реално иако 3-5-1-1 е формацијата, стварно е тоа всушност 3-6-1. Маркисио нема да игра којзнае колку напред, веројатно ке има поголема слобода во играта и ке шара по теренот таму каде што треба да се прими топка ке бара и ке игра и на позициите и на Погба и на Видал.
Инаку, мене ми е поинтересно ова што се појавува по медиумите денес, а тоа е дека Ета Бета и Матри изгледа ке стартуваат. Прилично храбар потег на Конте, мора да признаам. Сезонава секогаш кога имаше можност Конте ги стартуваше Џио и Вучко, а сега на еден од најважните натпревари ги менува комплетно.
Да бе и јас се почудив кога видов, ама подобро е кога не не фаворизираат и со Челзи и Шахтиор беше така тие беа фаворити па добри резултати имавме и со 2та тима1,5? Што е ова бе, па ние Гројтер Фурт ли сме. Големо потценување, ама не ми смета искрено
Важно е нашите играчи да не ве потценат, се друго е небитно.1,5? Што е ова бе, па ние Гројтер Фурт ли сме. Големо потценување, ама не ми смета искрено
Па ве нема гледано сигурно затоа толку оптимистички типувал 4:0
Рибери баш не е многу спремен, вчера само трчал.
Иако за мене Џио и Вучко се класа за овие двајцава, сепак се согласувам со тебе. Во тоа малку време што има беше дадено во тандем сезонава докажаа дека можат да функционираат и заслужија да стартуваат. Кваљарела од нигде никаде може да ја брцне дали со пета, дали некој еврогол. Исто тука гледам предност, ако веке се случи да губиме и да бркаме некаков резултат( НЕ ДАЈ БОЖЕ ), Џио е создаден играч за да влезе од клупа и да ги размрда работите.Епа ем се повредени ем не се во форма, а Кваљарела и Матри покажаа во саботата дека добро функционираат посебно Фабио кој што даде прекрасен гол и прекрасно асистираше.
--- надополнето: 1 април 2013 во 20:57 ---
Да бе и јас се почудив кога видов, ама подобро е кога не не фаворизираат и со Челзи и Шахтиор беше така тие беа фаворити па добри резултати имавме и со 2та тима
Воопшто не се надевам на тоа, се гледа по изјавите што Хејнкес ги дава дека е голем професионалец и око нема да му трепне ако некој се курчи да го седне на клупа.Важно е нашите играчи да не ве потценат, се друго е небитно.
Баш такви навивачи ме нервираат кога го следат само својот тим а другите не и мислат дека нивниот е најак исто ко сега другарчиња шо ми зборат дека Баерн ќе го згазел на Јуве од кога видоа дека на сендвичот го тепаа со 9 неможам да поверувам какви луѓе има...Де бе шо му рипивте на Спасо? Човекот не го гледал Јуве и тоа е тоа. Зарем треба сега сите да го цитирате? Опуштете се.
Нема потреба од нервози, секакви не има.Баш такви навивачи ме нервираат кога го следат само својот тим а другите не и мислат дека нивниот е најак исто ко сега другарчиња шо ми зборат дека Баерн ќе го згазел на Јуве од кога видоа дека на сендвичот го тепаа со 9 неможам да поверувам какви луѓе има...