Фан Клуб: Јувентус

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Погба и Видал ќе рушат а Пирло и Маркизио ќе креираат :vozbud: како и да е 3-1-2 имаме скор со швабите :)
--- надополнето: 1 април 2013 во 20:47 ---

Кога ќе шутира Пирло :D:pos:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Реално иако 3-5-1-1 е формацијата, стварно е тоа всушност 3-6-1. Маркисио нема да игра којзнае колку напред, веројатно ке има поголема слобода во играта и ке шара по теренот таму каде што треба да се прими топка ке бара и ке игра и на позициите и на Погба и на Видал.

Инаку, мене ми е поинтересно ова што се појавува по медиумите денес, а тоа е дека Ета Бета и Матри изгледа ке стартуваат. Прилично храбар потег на Конте, мора да признаам. Сезонава секогаш кога имаше можност Конте ги стартуваше Џио и Вучко, а сега на еден од најважните натпревари ги менува комплетно.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
На Еуроспорт ли виде? :D

На Еуроспорт сега имаше за тоа.
Не, на резултати гледав како се коефициентите и баш стиснав и гледам 2004та 2пати ве имаме тепано :) А и ми се допаѓа тоа што има за Баерн 1,5 коеф :D

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
1,5? :eek: Што е ова бе, па ние Гројтер Фурт ли сме. Големо потценување, ама не ми смета искрено :)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Реално иако 3-5-1-1 е формацијата, стварно е тоа всушност 3-6-1. Маркисио нема да игра којзнае колку напред, веројатно ке има поголема слобода во играта и ке шара по теренот таму каде што треба да се прими топка ке бара и ке игра и на позициите и на Погба и на Видал.

Инаку, мене ми е поинтересно ова што се појавува по медиумите денес, а тоа е дека Ета Бета и Матри изгледа ке стартуваат. Прилично храбар потег на Конте, мора да признаам. Сезонава секогаш кога имаше можност Конте ги стартуваше Џио и Вучко, а сега на еден од најважните натпревари ги менува комплетно.
Епа ем се повредени ем не се во форма, а Кваљарела и Матри покажаа во саботата дека добро функционираат посебно Фабио кој што даде прекрасен гол и прекрасно асистираше.
--- надополнето: 1 април 2013 во 20:57 ---
1,5? :eek: Што е ова бе, па ние Гројтер Фурт ли сме. Големо потценување, ама не ми смета искрено :)
Да бе и јас се почудив кога видов, ама подобро е кога не не фаворизираат и со Челзи и Шахтиор беше така тие беа фаворити па добри резултати имавме и со 2та тима :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.327
Поени од реакции
26.273
Важно е нашите играчи да не ве потценат, се друго е небитно. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Па ве нема гледано сигурно затоа толку оптимистички типувал 4:0 :D

Рибери баш не е многу спремен, вчера само трчал.

Претерал малце со типот. Јувентус под Конте, мислам само на максимум 2 натпревари да примил 3 гола, а повеќе од 3 мислам нема. Наполи 3-3, Интер 1-3. Овие 2 ми се сигурни, пошо само ги најдов. Оваа бројка е одлична, но не мора ништо да значи.

П.с. Јувентус е аут-сајдер(во случај на испаѓање, да се тешам):D

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Епа ем се повредени ем не се во форма, а Кваљарела и Матри покажаа во саботата дека добро функционираат посебно Фабио кој што даде прекрасен гол и прекрасно асистираше.
--- надополнето: 1 април 2013 во 20:57 ---

Да бе и јас се почудив кога видов, ама подобро е кога не не фаворизираат и со Челзи и Шахтиор беше така тие беа фаворити па добри резултати имавме и со 2та тима :D
Иако за мене Џио и Вучко се класа за овие двајцава, сепак се согласувам со тебе. Во тоа малку време што има беше дадено во тандем сезонава докажаа дека можат да функционираат и заслужија да стартуваат. Кваљарела од нигде никаде може да ја брцне дали со пета, дали некој еврогол. Исто тука гледам предност, ако веке се случи да губиме и да бркаме некаков резултат( НЕ ДАЈ БОЖЕ :D), Џио е создаден играч за да влезе од клупа и да ги размрда работите.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.327
Поени од реакции
26.273
Де бе шо му рипивте на Спасо? Човекот не го гледал Јуве и тоа е тоа. Зарем треба сега сите да го цитирате? Опуштете се. ;)

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Важно е нашите играчи да не ве потценат, се друго е небитно. :)
Воопшто не се надевам на тоа, се гледа по изјавите што Хејнкес ги дава дека е голем професионалец и око нема да му трепне ако некој се курчи да го седне на клупа.

Почна по малку да ме фака еуфорија :vozbud:

Член од
1 октомври 2012
Мислења
109
Поени од реакции
185
Vucinic izgleda ne e 100% spremen, samo zaradi toa ne bi startuval, mada seuste nisto ne se znae sto se odnesuva do napadot. Jas iskreno bi sakal Vucinic da igra bidejki kakov takov , mrzliv, nezainteresiran e edinstven nas napagac koj moze da zadrzi topka na protivnicka polovina i da ucestuva vo gradenje na napadi, da sozdava sansi, da otvara dosta prostor za veznive igraci da se ufrluvaat od vtor plan i so e najbitno e klasa, bez razlika na selskiot mentalitet sto go ima, i dokolku mu se pogodi eden od onie denovi koga mu e dignat :icon_mrgr: ne postoi odbrana na svetov so koja sto nema da si poigra i da i sozdade problemi...

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Де бе шо му рипивте на Спасо? Човекот не го гледал Јуве и тоа е тоа. Зарем треба сега сите да го цитирате? Опуштете се. ;)
Баш такви навивачи ме нервираат кога го следат само својот тим а другите не и мислат дека нивниот е најак исто ко сега другарчиња шо ми зборат дека Баерн ќе го згазел на Јуве од кога видоа дека на сендвичот го тепаа со 9 неможам да поверувам какви луѓе има...:tapp:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Еве го говорот на Конте утре,пред натпреварот со швабите :D
And the German will be sickened by us, and the German will talk about us, and the German will fear us. And when the German closes their eyes at night and they're tortured by their subconscious for the evil they have done, it will be with thoughts of us they are tortured with :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.327
Поени од реакции
26.273
Баш такви навивачи ме нервираат кога го следат само својот тим а другите не и мислат дека нивниот е најак исто ко сега другарчиња шо ми зборат дека Баерн ќе го згазел на Јуве од кога видоа дека на сендвичот го тепаа со 9 неможам да поверувам какви луѓе има...:tapp:
Нема потреба од нервози, секакви не има.

Kajgana Shop

На врв Bottom