Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 11.004
- Поени од реакции
- 8.962
А смајлито не го виде![]()
и покрај смајлито помислив дека си поверувал
--- надополнето: 1 април 2013 во 02:26 ---

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А смајлито не го виде![]()

Немам зборови што да кажам. Ако за старт во кој играчот имаше среќа да не му биде скршена ногата се дава само обична казна што следува за секој црвен картон, тогаш треба да им се симне капа на федерацијата. Не дека мене ми е гајле дали и колку ќе отсуствува Камбиасо, туку примерот кој го даваат е што да ти кажам. Вака секој ќе си каже, ќе добијам 1 меч казна, што ми гајле ќе му одам на некој играч со отворен ѓон, директно на ногата па може ќе ми ја скршам. Заради овие работи во Италија нема да има ред. Во Англија за оваа не му бегаа 4-5 натпревари. Како можеш да кажеш далеку поозбилна од ланскиот?
Ланската сезона одбраната им беше подобра, а нападот им е ист, сега дури можеби малку подобар, со Балотели.
значи не ја претервај..тоа што пола од победите од оваа сезона се благодарение на судиските поклони не значи дека Милан е подобар од минатата година каде лесно се справуваа со малите екипи и си победуваа со хендикеп..јас знам бидејќи редовно си ги играв Милан вкладилница и никогаш не ме изневеруваа а сега да му е страв на чоек да ги пиши .
Значи ниту Балотели ниту Шарави не може да ги ставиш во споредба со Ибра, бидејќи Ибра ти е класа играч, играч кој можеше да направи разлика на теренот, играч што секој натпревар го решаваше, а лани милан ги имаше и искусните играчи што си отидоа на крајот на сезоната ..
Заеби Ночерино, сега сите го пратиме Ливаја
Znaci eden natprevar suspenzija za obidot za ubistvo na Cambiasso, 3 meca suspenzija za simuliranje penal za Krasic, nitu edna za Cavani za kick box potegot vrz Chielini...Zgora na toa da se dodade i novinarsko-sudiskoto izivljavanje vrz Conte i ekipata, tretmanon od federacijata i sudiskite krazbi vo nekolku bitni utakmici, i nekoj ke dojde da mi soli pamet i ke go stava Juventus vo kontekst so necesni raboti... Edinstveno necesen i kriminalen e tretmanot koj go trpi Juventus!
Znaci dokolku Giovinco zavrsese so otvoren prelom na nogata, objasnuvanjeto ke bese 1 natprevar suspenzija za Cambiasso zatoa sto se izvini i Inter ne e konkurent za titula.кој криминал бе пријателе Интер да не ви е конкурент за титула па што го казниле 1 натпревар да кукаш? Красич пред 3 сезони кажуваш работи што тогаш бевте 8мо место а за Кавани не беше поарен и Киелини..
Znaci dokolku Giovinco zavrsese so otvoren prelom na nogata, objasnuvanjeto ke bese 1 natprevar suspenzija za Cambiasso zatoa sto se izvini i Inter ne e konkurent za titula.
Ne e poentata koj koe mesto bil i pred kolku vreme se slucilo nestoto, tuku neednakviot tretman koj e ocigleden.
кој криминал бе пријателе Интер да не ви е конкурент за титула па што го казниле 1 натпревар да кукаш? Красич пред 3 сезони кажуваш работи што тогаш бевте 8мо место а за Кавани не беше поарен и Киелини..