NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сте се фатиле за Мајами,а никој не спомнуа,дека Њу Јорк,ѓи натрти Бостон.

epa se znae koj e sampionot drugari...miami se undisputed....

епа ти мора да си некој братучед на Мартин :LOL: ..............или можеби Мартин2 :confused: А?!

само, ако не бидат шампиони Мајами , за секој случај уште од сега во личните подесувања исклучи ја опцијата АУТО РЕМЕТ (uncheck) :pos:

епа ти мора да си некој братучед на Мартин :LOL: ..............или можеби Мартин2 :confused: А?!

само, ако не бидат шампиони Мајами , за секој случај уште од сега во личните подесувања исклучи ја опцијата АУТО РЕМЕТ (uncheck) :pos:

epa toa e problemot u vasata psiha...poise hejtate tugji uspesi i se nadevate na tugji neuspesi....otkolku sto navivate za eden tim i si ostanuvate na zborot.....

Одамна нешто не напишав но еве сега пак ми дојде редот и ќе напишам !

-Ако пишуваш за нешто мора некој друг да спомнеш или без да спомнеш некој неможеш да се доискажеш :facepalm: ? А што ја освојат Мајами титулата ? Тогаш ти за секој случаш уште сега да си ја исклучеш опцијата АУТО РЕМЕТ ! Само пази немој Мартин3 да бидеш :tapp:.

392742_575619242471989_1387662534_n.jpg

Синоќа бил успешно опериран, и за година дена би требало пак да заигра
#prayforware

dzabe...nikad nema da se vrati...u najbolje moment mu otide karierata i sve....ali hrabar momak...u shok bese ali hrabro izdrza
јебига, никој не го терал да го прескокнува денот за нозе во теретана, ама зависи, до каде е напредната медицината може да заигра на истото ниво како и предходно, се зависи од човекот.

392742_575619242471989_1387662534_n.jpg

Синоќа бил успешно опериран, и за година дена би требало пак да заигра
#prayforware
Deckovo tesko deka nekad psiholoski ke moze da se vrati na terenot, nezdrav prelom imase vo situacija koja u kosarkata se deshava 1000 pati u tek na edna tekma, nit nagazi losho nit nekoj mu vleze u noga ko lani Rubio so Kobi, ednostavna situacija a takov haoticen prelom, do sega od moja strana nikogas viden ...

Uzasno, ali glej mu ja levata noga ( desno na slikata ), cackalica, od staklo da beshe nemase taka jezivo da se skrsi, aii sto bese toa, ima i eden gif od drug agol daden, au, bljuvotina.

Deckovo tesko deka nekad psiholoski ke moze da se vrati na terenot, nezdrav prelom imase vo situacija koja u kosarkata se deshava 1000 pati u tek na edna tekma, nit nagazi losho nit nekoj mu vleze u noga ko lani Rubio so Kobi, ednostavna situacija a takov haoticen prelom, do sega od moja strana nikogas viden ...

Uzasno, ali glej mu ja levata noga ( desno na slikata ), cackalica, od staklo da beshe nemase taka jezivo da se skrsi, aii sto bese toa, ima i eden gif od drug agol daden, au, bljuvotina.
90% од кошаркарите имаат такви нозе, освен Чековски и уште 2-3ца. Али и мене не ми е јасно како успеа да ја скрши на таков начин, па отиде на блокада, немаше никаков дуел со противникот, како само успеа при приземјувањето до таа мера да ја скрши само он знае. Правев муабет со еден другар што студира медицина моментално за вакви работи и ми рече дека најверојатно силата ја насочил комплетно го горниот дел од ногата т.е. квадрицепсот и тоа предизвикало целата тежина да му отиде на цеваницата и да предизвика кршење. А кршењето веројатно е предизвикано и од слабата коска на човекот, ваљда такви коски има, послаби во однос на просечен нормален човек.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom