Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Те послушав...беше 2.20 па падна на 1.4 и ко израмни Ферер пак беше 2.20 и ја пуштив заедно со Металист да не изгуби :D
Ах леле Гиралдо од 18:00 бил почнат, само што сакав да ти пишам и него да го стаиш да тепа, 1.35 беше мислам и отварам резултати гледам води 6-3 3-2. :( Мареј ќе си тепа, за тие Металист не знам, дај Боже да ти излезат, не ги пратам многу многу како играат и како стојат со повредени/казнети играчи. :)

(17:30) Гројтер - Ајнтрахт 2 (2.45)

Нема шанси Гројтер да се спасат и да не испаднат годинава од бундеслига, досега немаат победа дома и само 4 нерешени (9 порази) и постигнале само 4 гола. Ги гледав минатата утакмица и ептен слабо играат затоа чисто сумњам дека ќе успеат да му земат некој бод на Франкфурт денеска кој сигурно ќе се бори за место во првата шесторка иако се во лоша серија..

FT 2-3

Ах леле Гиралдо од 18:00 бил почнат, само што сакав да ти пишам и него да го стаиш да тепа, 1.35 беше мислам и отварам резултати гледам води 6-3 3-2. :( Мареј ќе си тепа, за тие Металист не знам, дај Боже да ти излезат, не ги пратам многу многу како играат и како стојат со повредени/казнети играчи. :)
1-1 заврши :) Ајде уште Мареј :) Како се спаси сега леле :) Ај нека тепа па да пишиме и некое фудбалче вечер.

Нју Орлеанс - Кливленд 1
Сан Антонио - Миами 1
Вашингтон - Торонто 2
Еве мал предлог од мене :).
Мислам дека ќе тепа Мајами :)
А Кливленд ако не им игра Ирвинг 1 ќе биде мислам, а ако игра можно е да тепа Кливленд.
И Бостон 2 хендикеп мислам :D
А за Торонто се согласувам и јас со тебе...

Мислам дека ќе тепа Мајами :)
А Кливленд ако не им игра Ирвинг 1 ќе биде мислам, а ако игра можно е да тепа Кливленд.
И Бостон 2 хендикеп мислам :D
А за Торонто се согласувам и јас со тебе...
Хохо јас навивам за Бостон и верувам дека можат да ги тепат на Нју Јорк,Сан Антонио - Мајами 51 - 49 се шансите јас мислам :D

Лион давајте 2 гола сместа сунце ваше да ви споебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom