Why?
Самострел да зеам, да истепам тоа племе
- Член од
- 3 мај 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 2.940
Која ти е поентата со видеово, не ја гледам. Hе ми одговори на прашањето.Малце е постаро ама углавно се конта. Андроид девелопментот дури и сериозни куќи како Фејсбук го гледаат второстепено - ради-реда. Иако има подобрување и на тој фронт во последно време.
http://youtu.be/JYc7yhvSgNU
Конкретно кои опции и функции ги нема?
Ти пријателе имаш сериозни проблеми.
Јас најкултурно и најјасно те прашав да го потврдиш твоето тврдење кои опции и функции ги нема, а ти ми постираш овде видеа од пред 3 години.
Оваа рана фејсбук андроид апликација од видеото е порт на нивната јава апликација. Според тебе апликацијата за iOS од првата верзија беше совршена? Ваљда си информиран кога андорид се појави на пазарот, а кога iOS.
Вакви небулозни тврдења како твоето погоре може да каже само тотално неук човек.
Друго, не, андроид девелопментот сериозни куќи не го гледаат како второстепен и ради-реда, можеби како таков го гледале на почетокот, но сега сите сериозни куќи андроид девелопментот го гледаат како девелопмент на најзастапената мобилна платформа на светот, неколку пати позастапена од онаа на второто место.
Трето, го спомна фејсбук во радиредарите, а тоа е уште едно тврдење на тотално неписмен човек од оваа област. Фејсбук имаше догфудинг кампања за андорид, а сега на четврти април најавија цел евент посветен на андроид.
Смешен си.