Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И каква врска има тоа?! Во други држава да не не играат пријателски сред сезона?!Добро бе, пријателска на сред сезона?! Ова само кај нас го имат![]()
Само со Чеченија изигра како што треба.Во оваа полусезона
Сосе пријателските...

Добар инцидент имаше денеска на трибини.. Се степаа меѓу себе комитиве..
Т.е групата на Бошко не ја пуштале да влезе на врата и овој мислел дека друигиве така има кажале на џандариве.. И коа влегоа одма се нафрлија да се тепаат!

Ај ај, ти јако ја изхалуцинираТапа утакмица...
Или па некако ми опадна желбата за фудбал или дека ради тоа што се случувааа други работи не бев толку посветен на утакмицата...
Нема што многу да се одвои за мечот, досадно, без некоја убавина.
До првиот гол не ни имаше некои шанси.
Имавме нафрлување до Стојков мислам, овој биеше со глава а голманот на Брегалница одби во корнер. Стјепановиќ нафрли од корнер, а Вајс постигна гол за 1-0.
Вториот гол не го висдов, комплетно го испуштив, дури не знам ни акцијата каква била. Само знам дека Илиевски бил стрелец, бар така кажа спикерот.
Брегалница еден шут од слободен имаше поопасен и толку...
Лошо прво полувреме се на се.
Вториот дел чиста формалност. Излегоа Петров (мислам) и Стојков во акција 2 на 1 со играчите на Брегланица. Петров додаде до Стојков, овој отиде многу на лево но сепак доби можност да путира и биеше рпецизно за 3-0.
До крај Брегалница имаше една пречка, и еден опасен слободен удар во продолжението.
Сеуште останува впечатокот дека Милиќ е дрво, цело време му испаѓаше топката од раце...
Стјепановиќ бепе најдобар според мене. Петровиќ се бореше, ама пак е дрво според мене
Бонифачио почна од почеток и беше дрво, имаше само една лоша глума кога сакаше да изнуди пенал. Маневски влезе во второ полувреме, ама невидлив некако...
На трибини јужна ептен празна, околу 400 гледачи дали имаше.
На запад релативно полно, може околу 700 луѓе. Навивањето почна добро, се случи инцидент по што после тоа се навиваше слабо, освен во последните 20-тина минути кога беше океј...
Имаше неколку димни...
Фаланга беа околу 60 души, си навиваа коректно и солидно во текот на цел меч.
Кој црн Бонифачио го виде ти на утакмицава 
Хммм ми се виде како тој што се караше да беше Бонифачио, ама ако си вратам филм мислам дека имаше број 20 тој, а 20-ка е Хименез ако не се лажамАј ај, ти јако ја изхалуцинираКој црн Бонифачио го виде ти на утакмицава
И Фаланга да не грешам, ама тешко да беа повеќе од се на се 20 луѓе![]()

Изгледа на Хименез се мислел. Иначе топ си беше шпањолецот беХммм ми се виде како тој што се караше да беше Бонифачио, ама ако си вратам филм мислам дека имаше број 20 тој, а 20-ка е Хименез ако не се лажам
Ми ги измешаа бројките да им ебам мамата
Фала на исправка
Иначе повеќе беа, меѓу 40 и 60 да речеме, бар од мое гледиште![]()

Ништо не му фалеше де, туку на почеток како да го слушнав спикерот дека и Бонифачио игра како стартер а не обрнав внимание да го најдамИзгледа на Хименез се мислел. Иначе топ си беше шпањолецот беШо му фалеше?
А Фаланга можда толку ми се видеа дека седев под нив![]()

Затоа реков дека бил очај, пошто претходно не го видов нигде Бонифачио, а со тој потег уште толку ќе му дадев минус оценка 

А не се игра следна со Работнички/шкендија ...Ме изнервира кога доби добра топка во нивниот шеснаесетник, али ја заборави позади пропадна шансата
Сите шанси ги претворивме во гол, една плус ако имавме...
Викам ова е меч на кој најмалку му обрнав внимание, затоа немам што многу да кажам
Следен меч со Тетекс дома
Како истрипав прееска, си викам со нив на гости играме, а они имаат забрана за публика, ич не ми текна дека првиот меч од третава рунда дома го играме![]()
Што ти е бе на тебе?Абе глупак кога не знаеш што била работата не пишувај глупости
гитла