Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Имам дојава од Белгија 2 лига од луѓе што живеат таму... од 20:00 саат е кој сака нека ја игра на негова одговорност:
Mouscron Peruwelz - Dessel 1 @ 1.55
а сврзана ми е со:
Вардар - Брегалница 1 @ 1.20
Бенфика - Рио Аве 1 @1.20

Вкупно коефициент има 2.23

Сингл изиграв:
Evian 1 @ 2.05
Napoli 2 @ 2.35

Тикет:
Milan 2 @ 1.80
Lugo 1 @ 1.75
Everton 1 @ 1.55
Real 2 @ 1.45
Galatasaray 1 @ 1.45
Shahtar 2 @ 1.25
Porto 2 @ 1.35

Ај тие што повеќе следат кошарка односно ракомет нека ми кажат нешто повеќе за утакмициве
Uniicaja - Caja Laboral
Fuchse Berlin - Flensburg

Аххх бе Твенте, Твенте !!!! Маметооооо!!!! :mad:

Ај некој што следи Бундес лига во ракомет нека ме цитира или нека ми пиши ПП. Имам 1-2 прашања и дилеми

Супер ден за нас играчиве денеска,ако ништо друго се извадивмо,камо што почесто да има вакви денови.

Историjата се повторува ама во спротивен правец? o_O

03.30.2013-20.38.png

Ај тие што повеќе следат кошарка односно ракомет нека ми кажат нешто повеќе за утакмициве
Uniicaja - Caja Laboral
Fuchse Berlin - Flensburg

Уникаха е без Симон, Каловеј и Перович како и на последната..Каха игра добро ги добија Кимки во гости.
Ракометов треба да е 1 или па на голови + само не знам ни граница играат двете брз ракомет.

Имам дојава од Белгија 2 лига од луѓе што живеат таму... од 20:00 саат е кој сака нека ја игра на негова одговорност:
Mouscron Peruwelz - Dessel 1 @ 1.55
а сврзана ми е со:
Вардар - Брегалница 1 @ 1.20
Бенфика - Рио Аве 1 @1.20

Вкупно коефициент има 2.23

Сингл изиграв:
Evian 1 @ 2.05
Napoli 2 @ 2.35

оти Наполи? Де Сантис и Кампањаро ги нема а сигурно и Кавани нема да стартува.
Тикет:
Milan 2 @ 1.80
Lugo 1 @ 1.75
Everton 1 @ 1.55
Real 2 @ 1.45
Galatasaray 1 @ 1.45
Shahtar 2 @ 1.25
Porto 2 @ 1.35

Уникаха е без Симон, Каловеј и Перович како и на последната..Каха игра добро ги добија Кимки во гости.
Ракометов треба да е 1 или па на голови + само не знам ни граница играат двете брз ракомет.
Јас па мислам обратно...ова е една од последните ако не и последна шанса з Уникаха да влезе во плејофот, Каха се втори, или такаречи за ништо не им треба...Берлин-Флензбург...јас мислам дека Флензбург се појака екипа и по поразот во претходното коло од Лемго каде тотално разочараа а и ме паднаја мене на ливче, мислам дека сега ќе запнат и дека ќе биде ептен тесна утакмица, па дури мислам и дека чиста 2-ка ќе испадне, али за посигурно 2 хен.

Јас па мислам обратно...ова е една од последните ако не и последна шанса з Уникаха да влезе во плејофот, Каха се втори, или такаречи за ништо не им треба...Берлин-Флензбург...јас мислам дека Флензбург се појака екипа и по поразот во претходното коло од Лемго каде тотално разочараа а и ме паднаја мене на ливче, мислам дека сега ќе запнат и дека ќе биде ептен тесна утакмица, па дури мислам и дека чиста 2-ка ќе испадне, али за посигурно 2 хен.

Фуш дома игра добро има играчишта како Ромеро и Игропуло а и лудакот ако почне да брани толку е..а секое место е важно пошто се игра плеј оф и да се одбегнат Барса и Реал е подобро за Каха Лаборал иако може да тепаат Уникаха треба Жорич пак да изигра добро ама со Лампе ќе биде зафркнато пошто е добар центар а тројки како фрлаат се виде и со Кимки.

Фуш дома игра добро има играчишта како Ромеро и Игропуло а и лудакот ако почне да брани толку е..а секое место е важно пошто се игра плеј оф и да се одбегнат Барса и Реал е подобро за Каха Лаборал иако може да тепаат Уникаха треба Жорич пак да изигра добро ама со Лампе ќе биде зафркнато пошто е добар центар а тројки како фрлаат се виде и со Кимки.
Море да му ебам то племето нивно како ме ебаја вчера...а и во ЕЛ ги имам играно 1-2 пати абе играј ги дома да тепаат, тие губат...пиши ги на гости да губат, победуваат :eek: Јас од инает ќе ја играм 1, сепак мотивот за било каков пласман во плејоф е поголем од тоа кое место ќе бидеш во истиот.

--- надополнето: 30 март 2013 во 16:58 ---
јас си чекам уште едно голче на Партик, не ја пишав да не си ја кобам само таа ми беше ГГ3+.. еве ви за вечер Коб - Лонгофорд ГГ3+...
7+ а ? да ги ебам шо не ми кажаа..

Некој предлог за утре, кадешто би имало многу голови, утакмица потенцијална за 7+ ?
Денеска сакав Баерн да ја играм, ја ставив Фрајбург. Цар.

Некој предлог за утре, кадешто би имало многу голови, утакмица потенцијална за 7+ ?
Денеска сакав Баерн да ја играм, ја ставив Фрајбург. Цар.
Ливерпул? Кој ги знае они топло ладно играат сезонава а не памтам некој натпревар да им завршил 7+. На Вила им гори под нозе така ќе мора и они да напаѓаат дака да ако не најдеш друга утакмица пробај со оваа :)

А за Магдебург со Рајн Некар Ловен што мислите за 2ка? 2.10 е мислам
Ме чуди коефициентов. Рајн Некар се втори, овие Магдебург немаат никаква шанса за некое место, а со Вардар ко играја ЕДВАЈ се провлекоја. Да не имаат некој повреди РН? Бидејќи голем ми е некако коефициентов...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom