Windows + PАј помош ако може. Пред малку земав HDMI кабел и го поврзав со телевизорот. Што треба следно да направам за да ми излезе сликата од лаптопот на телевизорот?
И ?Windows + P
Стисни и ќе ти даде опции.
Не сака, ги пробав сите.Стисни и ќе ти даде опции.
Телевизорот реагира дека си му поврзал HDMI кабел?Не сака, ги пробав сите.
1. Не реагира.Телевизорот реагира дека си му поврзал HDMI кабел?
Драјвери за графичка имаш инсталирано?
Оди на официјалниот сајт на лаптопот, најди драјвери за твојот модел, инсталирај Chipset Driver и Video Driver или нешто такво.1. Пред 3 саати го земав од IT market од Рамстор, не ми се верува да е сјебан, а и добро е поврзан.
2. За ова ќе треба да ми кажеш како, појма немам од вакви ствари![]()
Земи добро напојување сега, пр. CM Silent Pro 500W за ~4500 ден. па понатака присобери уште 2500 ден. и за 50 евра земи CM Elite 430/431 куќиште.Имам 5000 буџет за напојување и куќиште. Што значи, или добро напојување и канта куќиште или добро куќиште и ѓубре напојување. Ако можи некој предлог да слушнам
Кога сме кај канта, дали има некој вакво делукс куќиште да каже импресии
http://webshop.ddcom.com.mk/products/DLC-MF858-Midi-Front-and-Side-Panels-ATX-Case/pid/705144#.UVR-excQbnM
Барај нова тастатура според моделот на лаптопотАј да ве прашам... дугмиња за тастатура за лап топ... универзални се или треба да се бара според марката на лап топот или типот на тастатурата?
Додека бев на факултет гости дошле со помали деца и сјебале дури 2... она механизмот е скршен што се наоѓа под дугмето (ваљда пробувале да ги вратат и ги скршиле граничниците) значи ми треба тоа механизмот ...
Аман бе цела нова тастатура за едно дугме?Барај нова тастатура според моделот на лаптопот![]()