C
Celsius
Гостин
Форумот е наменет за дискусија, никој не го забрани искажувањето на твојот став. Само комуницираме, а посебно е убава комуникацијата кога некој става големи букви за КОНКРЕТНО ДА СЕ ИЗЈАСНИ И ГОТОВО!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ги гледаше мајка ти и татко ти кога се онадеа??Дај те молам,поарно да расте во сиропиталиште него да гледа двајца мажи што се е**т у кревет жити се,башка сиропиталиштата се многу посовремени денес не како пред години уназад им пружаат образование,храна,облека,и на 95%им наоѓаат работа и живеалишта!Бар во сиропиталиште ќе научи нешто за колку може да биде суров животот и полесно да се справи со него.И ми збориш за НОРМАЛНИ НОРМИ и бај де веј ако кај тебе твоите избираат што да почитуваш а што не не значи дека тоа е кај сите..неам каоментари веќе....спичлес
нема да се чуди, ако му се објасни добро што и како е работата......и пример за неприродност и неморал. Нека се чуди после кога ќе порасне зошто сите имаат мајка и татко, а оно мајка и мајка или татко и татко.
Просто се чудам како им објаснуваат самохраните родители на децата зошто тие имаат само еден родител. Сигурно додека се малечки од толку големи шокови, фрустрации, удирање на главата од бетон, малтретирање на школо дека имаат само мајка или татко, се проеметуваат уште во најрана возраст....и пример за неприродност и неморал. Нека се чуди после кога ќе порасне зошто сите имаат мајка и татко, а оно мајка и мајка или татко и татко.
Прочита ли убаво што си напишал!?Да се израсне со еден родител е природно, да се израсне со двајца исти, не е.
Средината на две мајки или двајца татковци не би имало никаква последица врз сексуалнта ориентација на самото дете, ако имале не ќе бев тоа што сум.
Да се израсне со еден родител е природно, да се израсне со двајца исти, не е.