Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
вака..имам девојка и со се случува. си дозволува да му пракја на фб бакнежи на честитка за роденден на бивш дечко со кој нее ногу долго време и шо се вика немаат никаков контакт значи нема никаква скриена намера затоа што тоа го прави пред мене ама на мене ужасно ми пречи.и покрај тоа што 1000000 пати и имам кажано она го прави едноставно вика не мислела ништо лошо со тоа.кај мене не е проблемот шо му испратила бакнеж едноставно е проблем тоа што не ме почитува и не ги почитува моите баранја.и се прашувам кој нормален човек ке биде ок со тоа девојка му да го прави тоа шо го прави мојата ве молам за мислење :)
Ако му праќа бакнежи на бившиот... Откачи го курвичето !

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Бештија. Немаат никаков контакт а си праќаат бакнежи на фејсбук. Одлучи се. Башка , му праќа бакнежи на бившиот ? Зошто и е тогаш бивши ?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
24 за жал него мене ме интересира дали некој од вас би го толерирал тоа па колку и да ја сака?
Jaс би ја замолил фино лепо да престани од чиста почит кон мене како личност и моментален дечко, и од чиста околност што не е дете и тоа кисовите мисовите да ги користи низ конверзација. Ако не ја бива со арно, барај некое манијачко смајли и распали и ти по тоа фејсбукот низ женските :D
Ако на сето ова делува ладнокрвно, не сака нешто да промени, со молба или слично, размисли си што понатаму.

П

Пепси_

Гостин
24 за жал него мене ме интересира дали некој од вас би го толерирал тоа па колку и да ја сака?
wuuuuuut 24 ???? кој нормален на 24 тоа го праве....? ти ја вреѓа интелигенцијата бе брат.....пред луѓето те праве идиот апла... (n)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
522
Поени од реакции
462
1. Кажи и дека ти смета ако те сака ќе престане. Кажи и дека е безсмислено!
2. Ностри си ги роговите и оди избоди го!
3. Убиј ја со бекатон!

Член од
24 април 2011
Мислења
300
Поени од реакции
162
Под итно раскинувај......те прави будала.....мамето да и го ебам педерастично.....

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
wuuuuuut 24 ???? кој нормален на 24 тоа го праве....? ти ја вреѓа интелигенцијата бе брат.....пред луѓето те праве идиот апла... (n)
Крај краева. Ако сака да почне нешто ново нека почне. Ако не тури и го у уста и уз време на свршавање раскини и. Преку кур ебате , старно ти ја вреѓа интелегенцијата, нема што кој кур да се допишува со бивши на мајкаи бившиот. Ако и бил дечко нема право, зашто со тебе почнува ново. Ако само се мувала прогледај и низ прсти... Од искуство... Ваљда се само другари.... Ако не се, него ќе го удавам у Морава, а неа ќе и дадам да ми го чисти со јазик црното меѓу ножните прсти.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
прати му и ти бакнежи
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
chuck-kiss_80043_GIFSoup.com.gif

Шала на страна hhhhhhhhhh другар али верувај дека таа не е за тебе од друга страна верувам дека немате повеќе од 14 год 15 преку сила така да ... љубав на ти е години нема ... така да разбирам дека малце ти е глупаво ама поубаво бегај си додека е време да не испадне после на крај плачка ...

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Прегледај го приврзокот 61046

Шала на страна hhhhhhhhhh другар али верувај дека таа не е за тебе од друга страна верувам дека немате повеќе од 14 год 15 преку сила така да ... љубав на ти е години нема ... така да разбирам дека малце ти е глупаво ама поубаво бегај си додека е време да не испадне после на крај плачка ...
23 има ако му се точни податоците , така да си ја заебал процената:)

Kajgana Shop

На врв Bottom