Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
 ако ја има некој нека ме цитира ми треба
 ако ја има некој нека ме цитира ми треба 
Знаеш дека си гледал премногу Челзи-Јунајтед кога почнуваш да постираш вакви коментари.
никако не можам да ја најдам мемето со македонската лига. на едната страна беше табелата кога вардар беше предпоследен а на другата беше табелата од следната сезона кога беше шампионако ја има некој нека ме цитира ми треба

Не бе сликиве се од една фб страница и ми беа интересни дека има секакви кретени што пишат глупости и тие ги постираат .Знаеш дека си гледал премногу Челзи-Јунајтед кога почнуваш да постираш вакви коментари.

А бе знам дека е од некоја страна дека ти не си го пишал ова.Не бе сликиве се од една фб страница и ми беа интересни дека има секакви кретени што пишат глупости и тие ги постираат .

. Ама Валдерама, Хигуита и Тарибо Вест се шампиони во фудбалскиот свет, по косите
. Ама Валдерама, Хигуита и Тарибо Вест се шампиони во фудбалскиот свет, по косите  . Овие денешниве фризури можат само вода да му носат на човеков
. Овие денешниве фризури можат само вода да му носат на човеков