Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
488356_322078287894675_203749479_n.jpg

никако не можам да ја најдам мемето со македонската лига. на едната страна беше табелата кога вардар беше предпоследен а на другата беше табелата од следната сезона кога беше шампион :) ако ја има некој нека ме цитира ми треба :D

никако не можам да ја најдам мемето со македонската лига. на едната страна беше табелата кога вардар беше предпоследен а на другата беше табелата од следната сезона кога беше шампион :) ако ја има некој нека ме цитира ми треба :D

Знаеш дека си гледал премногу Челзи-Јунајтед кога почнуваш да постираш вакви коментари.
Не бе сликиве се од една фб страница и ми беа интересни дека има секакви кретени што пишат глупости и тие ги постираат . :D

Не бе сликиве се од една фб страница и ми беа интересни дека има секакви кретени што пишат глупости и тие ги постираат . :D
А бе знам дека е од некоја страна дека ти не си го пишал ова.
Неговиот пост беше саркастичен.
А исто и мојот, имплицирав на тоа како играчите на Челзи (особено Дроба) добиваат картони кога се фаулирани :D

Таткото на Давид Луиз
403029_591643537542533_489686724_n.jpg

Прочепкајте малце низ албумите за светските првенства од осумдесетите и деведесетите. Кој со џигерица, кој со мустаќи, кој пуштил коса и брада како Исус да е, абе ќе се згазите од смеа :icon_lol:. Ама Валдерама, Хигуита и Тарибо Вест се шампиони во фудбалскиот свет, по косите :cuc:. Овие денешниве фризури можат само вода да му носат на човеков

9959450.jpg

trifon_ivanov.jpg

127.jpg

Ditzl+1986.jpg

294.jpg

07-Leonardo-CUELLAR-Panini-MExique-1978.png

409.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom