Кичево

M

Mario Gómez

Гостин
Се е бесцелно во државава, барем една светла точка да има, да има барем малце надеж дека некогаш ќе излеземе од бедава. Онака вечер ќе си легнам, празно се чуствувам. Не дека сум некој голем патриот, ама крајно сум разочаран од својот народ. Као прво да почнеме од етничкото гласање во државава, тоа го нема нигде у светов, дефинитивно. Абсолутната власт на вмро во секоја можна сфера. Коа не учеа во осмолетка, деца се што гледате околу вас е природа, сеа ќе викаат, се што гледате околу вас е вмро. Нема асална опозиција да ги запре, само небото е граница. Нема живеачка тука, матер да му ебам јас на штркот што ме фрлил тука да живеам!

G

Geezer

Гостин
Ај па и ти напинаш. 48 000 гласачи се вкупно, 90% излегле, значи само 4.800 не излегле на гласајне. Кај ја ваѓаш разликата од 8 000 луѓе кога таа не е можна? Плус нема ни 25 000 Македонци гласачи.
Kичевчанец ми објасни. И тоа не еден, неколкумина. Ако ме лаже тој, лажам и јас. Не ја познавам таа територија добро до детаљ.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
Kичевчанец ми објасни. И тоа не еден, неколкумина. Ако ме лаже тој, лажам и јас. Не ја познавам таа територија добро до детаљ.
Остај ги тие муабети, сега ќе има теории колку сакаш, едноставно имаше многу нивни дојдени ама и едно друго малцинство гласаше повеќе за Дехари него за Ташко. Македонците си излегоа колку што можеа, не беше до тоа.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Дај престанете да ширите дефетизам.
Какви федерализации не тресете зелени.
Што очекувате Аљбанците од Струга да викаат сега: Љеље го изгубивме Штруг крај на свет, ќе се сељиме од тука?
Ова е БОРБА.
Ако попиеш бокс, не значи дека си изгубил.
Попивме бокс во Кичево, они попија во Струга.
Има други решенија и методи. На пр. укинување на нелегалниот Рамковен договор и вештачкиот закон за децентрализација.
Па може дехари да се љизне на банана итн.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.959
Поени од реакции
8.143
Одѕив на гласачи од избирачките места од кои пристигнале податоци 71,33%

Број на избирачки места од кои пристигнале податоци (без ЗРЛ) 74 / 69,81%
Мислам дека пратив страна од листата за советници.
Само треба да се кликни на Градоначалник и после да се бира на картата кое сакаш гласачко место.

За Кичево конкретно вели дека се прегледани 70% избирачки места, има 71% одѕив на граѓаните и дуи води за 2600 гласови разлика

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Што очекувате Аљбанците од Струга да викаат сега: Љеље го изгубивме Штруг крај на свет, ќе се сељиме од тука?
Ова е БОРБА.
Има други решенија и методи. На пр. укинување на нелегалниот Рамковен договор и вештачкиот закон за децентрализација.

Пријателе не тролаш нели? :facepalm:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ова е БОРБА.
Кој попил бокс у струга бе? У втор круг ќе тепаат...

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.436
Поени од реакции
5.480
Internal source:
Sme izgubile so 980 glasa
Nasite ne izlegle vo dovolen broj
Albanskite teritorii imale 80% izlezenost
Kicevskite teritorii 60-70 %
Golem broj romi imaat glasano za DUI