Што ќе правите ако Кичево не дише на албански после недела?http://alsat-m.tv/lajme/nga_vendi/4734-alarm-per-bombe-ne-aeroportet-e-vendit.html
Лажен повик за терористички напад во аеродромите во земјава, така се одложија неколку чартер летови....
Но пак изгледа илјадници се вратија да го употребат своето уставно право за гласање....
Што има врска ова со постов....Што ќе правите ако Кичево не дише на албански после недела?
Прашај го Фатмир Дехари.Што има врска ова со постов....
Прашај го ти, изгледа му се восхитуваш, јас не го знам...Прашај го Фатмир Дехари.
Ако критериум за восхит е лице кое јавно зборува за отцепување на територија на суверена држава додека ги ужива правата во истата, а во нормална држава би бил затворен, имотот конфискуван, семејството да му се курва на улица, тогаш да, му се восхитувам. Можеби ќе научат Македонците, Грците, Србите и Црногорците нешто од него за да се диши на македонски, грчки, српски и црногорски на македонска, грчка, српска и црногорска земја окупирана од албанските окупатори. Јас верувам дека со малку поголем напор можат да си ја остварат замислата. Ако белокапците можат да прават зулуми криејќи се зад законот, зошто не и другите? Или не сакате карма?Прашај го ти, изгледа му се восхитуваш, јас не го знам...
сигурно е сарказам, нели?Ако критериум за восхит е лице кое јавно зборува за отцепување на територија на суверена држава додека ги ужива правата во истата, а во нормална држава би бил затворен, имотот конфискуван, семејството да му се курва на улица, тогаш да, му се восхитувам. Можеби ќе научат Македонците, Грците, Србите и Црногорците нешто од него за да се диши на македонски, грчки, српски и црногорски на македонска, грчка, српска и црногорска земја окупирана од албанските окупатори. Јас верувам дека со малку поголем напор можат да си ја остварат замислата. Ако белокапците можат да прават зулуми криејќи се зад законот, зошто не и другите? Или не сакате карма?
Тоа што Ахмети и некои негови компањероси(како Дехари) јавно прикажуваат слики во униформи на УЧК и со калаши во раце си е сосема ОК работа ... замисли некој МК политичар Грујо или Бранко или било кој друг Македонски јавен функционер/политичар да прикаже такви слики па одма цела држава ќе биде ставена на тапет од светот, тука во рок од 24ч ќе дојдат и Фуле и Муле и Олбрајт и Клинтон и Солана и цела остала светска полициска управа !да, ко ахмети на ФБ во војничка униформа и со калаш во рака. ептен миење мозоци.
да беше некој македонец со таква слика, одма ќе беше радикален, ширење на омраза, и слични срања кои само на македонецот ќе му беа закачени. но кога се работи за ахмети, тогаш тоа е дозволено. лицемерие!!!