puno, зошто не одбив одговор на моите прашања?
Десетици пати напишав дека секој инцидент треба да се гледа како општо зло, да не се политизира и злоупотребува..... и треба да се гледаме како едно општество, за делбата и двете страни се виновни, но одговорноста е поголема кај мнозинството....
Не сакам поделба во наши и ваши, но понекогаш ненамерно излегувам од ‘‘контрола‘‘ заради постови пишувани овде, и пази, не пишувани од некој член од вчера или некое дете, туку возрасни и и членови со над 4 000 постови и со дупло лајкови, тоа значи дека имаат општа подршка во тоа што го пишуваат.... И ИМААТ АМИН ОД МОДЕРАТОРИТЕ.....
Кога пишуваат дека албанците се глупи, необразовани, племе, идр, мораш да се согласуваш со мене дека тоа мое ненамерен пропуст (делење на наши ваши) е во тотална сенка, да не речам резултат од други претходни навреди........
Не можам да се согласам дека ги заслужиме навредите и квалификациите, пак морам да се оградам во ‘‘ова страната‘‘ затоа што сум турнат, јас се бранам....
Вие викате албанците се глупи, јас викам има такви..... тоа е разликата меѓу мене и вам
И цело време имам една и единствена поента, тоа секому веќе му е јасно овде.....