- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.960
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете ти во мојот пост. Времињата се во CET. Инаку Рrydz e лудница. Премногу уникатен стил. Секоја чест !Ќе може некој да ми каже у недела во колку саат по наше време почнува АСОТ сцената ?
Вториов викенд беше многу лош. Авици, Гета, Тиесто, Фет Бој Слим се наслушав глупи сетови. That's why is love Trance Music. Денес си пуштам стрим од АSOT и си уживам цел ден !Avicii заеба работа![]()
набаци некое стримче навакаВториов викенд беше многу лош. Авици, Гета, Тиесто, Фет Бој Слим се наслушав глупи сетови. That's why is love Trance Music. Денес си пуштам стрим од АSOT и си уживам цел ден !
демек другите после овие не ти се допаѓаатW&W ----> Cosmic Gate ----> ATB ----> Dash ... Леле леле радости !![]()
демек другите после овие не ти се допаѓаат
е ова се вика Perfect Line Up
Ги слушав онаа недела на Маин Стејџ, некако премногу спор ритам може оти е таква публиката не сум многу задоволен. А јас ова не го гасам ќе си пратам избори на ТВ и музика во позадинаХахахахаа .. Не бре таман работа, убаво ме знаеш. Ама каде, нема шанси цела вечер да ја преседам на ПЦто. Утре-други ден здравје, кога ќе ги закачат сетовите, ќе им се изнауживам поубаво. Ме интересира многу што спремиле за вечер Above & Beyond. Најјако аплифтинг комбо беа со Сара Хауелс ака Oceanlab !
![]()