The Vampire Diaries

Член од
23 декември 2012
Мислења
64
Поени од реакции
21
Колку ќе беше подобра серијата без Елена.
Сите врколаци, вампири, "човеци" умираат, па што, Елена станува вампир се потресоја. Абе дај.

D

dystopian

Гостин
Од збор до збор си го напишал истото што сакав јас да го кажам!
Две добри епизоди, сега се вративме на жалопојките од претходните 10 епизоди.
Јас очекувам следната да биде интересна, се прашувам дали Дејмон пак ќе им се курчи на сите иако не е вампир. A прилично сум сигурен дека тој ќе наебе, сцената каде вика 'being human is miserable' не е ставена без причина, ако ја земеме предвидливоста на серијата. :D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Уште колку пати Елена ќе го праша Дејмон What is wrong with you? :pos:
Не, стварно, мислам дека секоја трета епизода го прашува. :pos:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Оваа беше онака, slow-paced епдизода, веројатно како подлога за подинамична наредна епизода. Е да, голема е шансата дека Дејмон е тој што ќе стане човек, баш памтам дали некаде претходно темата или на други место читав дека во книгите (по кој е работена серијава) Дејмон станувал човек.

Значи, најинтересно ќе биде ако најнакурчените вампири Дејмон и Класу станат човеци.:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Еј да уште една битна работа не спомнав.
Жално ќе беше Керолајн ако умреше, не викам не, ама дај бре не го правете Клаус 15 годишно лигле со мадафакерски став на моменти.
Решете се или ќе биде бедес или ќе биде Џастин Бибер all the time.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Еј да уште една битна работа не спомнав.
Жално ќе беше Керолајн ако умреше, не викам не, ама дај бре не го правете Клаус 15 годишно лигле со мадафакерски став на моменти.
Решете се или ќе биде бедес или ќе биде Џастин Бибер all the time.
Момент што премногу ме изнервира, стварно лигле го направија. Прво Дејмон, сега него....претеруваат веќе со таа хуманост и глупости. И Ребека ептен лигла ја прават.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Како што претходно имав напишано, четврата сезона е стварно освежување во однос на третата, а посебно последните неколку епизоди, повторно со нетрпение чекам да излезе нова епизода.

Последната беше емотивна епизода, крај на едно време, и нов почеток по се изгледа.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ги изгледав последниве три наеднаш и супер ми беа.

А како овој Сајлас ако е вампир може да зима друг човечки облик? Тоа остатоци му се од шо бил вештер или дека одамна живеел? :pos:

Знаев дека Бони нема да умре, а за Џереми гајле ми е.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013

И од кај излезе сеа лекси?

Kajgana Shop

На врв Bottom