Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Koја е поентата? Зарем веќе нешто е важно?..
Да не ти било официјално Emma Watson за во 50 shades.
Станеш на лева нога, паднеш на испит, ручок што не ти се допаѓа.. се беше во ред, Ема ќе ја има во 50 shades, at least I got that going on for me, you know.. која е поентата да гледам филмови кога знам дека ова никад нема да се деси?

Who here actually thinks I would do 50 Shades of Grey as a movie? Like really. For real. In real life.
— Emma Watson (@EmWatson) March 17, 2013
http://www.totalfilm.com/news/emma-watson-rubbishes-50-shades-rumours

Уф ама го мразам Бразил!
Тогаш и бразилките од карневалот во Рио те мразат тебе :D

Le wild Pluh strikes again :icon_lol:
vXFw9bR.jpg

Па да го пробаш The fall (2006)?
Го изгледав. Барав нешто по темно, space, stars and shit ама како и да е, филмов е одличен :)

Brazil и Inland Empire не се за сите колку шо можам да приметам, не знам дали да ги гледам...Ако не ме задоволи некој мејнстрим филм, ќе морам овие да ги пробам :/
Big Fish го имам гледано веќе

Го изгледав. Барав нешто по темно, space, stars and shit ама како и да е, филмов е одличен :)

Brazil и Inland Empire не се за сите колку шо можам да приметам, не знам дали да ги гледам...Ако не ме задоволи некој мејнстрим филм, ќе морам овие да ги пробам :/
Big Fish го имам гледано веќе
Мr. Nobody гледан ти е ? Јас го гледав во една летна вечер кога морав да заспијам за да бидам свеж пошто утрото одев на одмор, ама ми набил некоја чудна енергија нека сиби мамата.

Гледан ми е. Ама и тој не е dark, space, stars and shit... :D
Абе одма гледај го Inland Empire, не го одложувај. Ентер д воид е мало дете во споредба со овој. :D Се сеќавам кога го гледав прв пат беше 40 степени надвор и пошо трае 3 саати си реков ќе го гледам пола филм сега и пола кога ќе дојдам од на плажа. Ни на плажа ојдов ни ништо. Три саати зјапав во телевизор ко хипнотизиран. Тоа ретко кога ми се случило на толку долг филм.

Абе одма гледај го Inland Empire, не го одложувај. Ентер д воид е мало дете во споредба со овој. :D Се сеќавам кога го гледав прв пат беше 40 степени надвор и пошо трае 3 саати си реков ќе го гледам пола филм сега и пола кога ќе дојдам од на плажа. Ни на плажа ојдов ни ништо. Три саати зјапав во телевизор ко хипнотизиран. Тоа ретко кога ми се случило на толку долг филм.

Башка една од топ 3те женски најдобри улоги. Отвори му профил, види кога му го пишав.

Инаку trippy и дарк меѓу бои дефнитивно Pan's Labyrinth. Кој негативец го има само.. :cuc:

Нешто поново Take Shelter ако го испушти кога се збореше..

Movie 43
Филм кој е најавуван како “најсмешната комедија до сега“ :eek: . Или јас сум станал пребирлив или ова нема ни С од смешно , а камо ли уште повеќе дека е некоја јака комедија:facepalm:. Залудно потрошено време е филмов.

пак да не проверуваш оцена на imdb и/или rotten tomatoes
ај едните некогаш може да згрешат ама кога двете страни велат дека е лош...

пак да не проверуваш оцена на imdb и/или rotten tomatoes
ај едните некогаш може да згрешат ама кога двете страни велат дека е лош...

Ne e ocenata se be Anon, filmot dobi popularnost radi drugo. A I jas planiram da go gledam.

Гледан ми е. Ама и тој не е dark

1, 2, 3, и не досаѓај веќе :D

П.С. Психоделии, има во првиот, и вториот, другиот е генерално дарк енд твистед.
--- надополнето: 19 март 2013 во 00:34 ---
http://www.imdb.com/title/tt0074486/
Даркерски рече а. Тогаш овој дефинитивно ако не ти е гледан. Не знам како не ми текна на прво да го предложам.

Инаку trippy и дарк меѓу бои дефнитивно Pan's Labyrinth. Кој негативец го има само.. :cuc:

Нешто поново Take Shelter ако го испушти кога се збореше..

Абе одма гледај го Inland Empire, не го одложувај.

:cuc:

Psyside, a и другиве, ве молам глејте го A Boy and His Dog. Да видите dark twist и surreal атмосфера во сај фај комедија. :D

Pluh ако не планираш да го гледаш Don't look me now, ѕирни го само ова :)
Ова разџуџлениов створ сум го сонувал уште истата вечер кога го изгледав филмот. Морбидна креација то чудо едно.
http://www.youtube.com/watch?v=HsqzR0p04k8

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom