BNP Paribas Open, Indian Wells | 7-17 март, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шарапова-Возниацки 6-2 3-1, 27-2 во винери. :eek: Па може и не ја гази.

Вечер сакам Дел Потро да победи. Не за друго, ќе ги елиминира Мареј, Ноле и Надал во еден ист турнир. :)

Дел Потро е во животна форма!!

Каков старт :vozbud:

faca1.gif

Форхендот на Дел По... :cenzura:

Рафа шиткач (n), кога него му се дешавало од 3-0 и брејк топка да изгуби вака сет

Цела среќа ја крена играта малце Дел Потро, иначе мечот ќе завршеше многу брзо.

А вака да не нема да заврши брзо :pos: исти qрац само што сега другиот доминира
Проблемот е што овие што не се од „четворката“ тешко може да се вратат во мечот, само ме изненади што и Дел Потро покажува дека е добро спремен и психички, а и физички.

Проблемот е што овие што не се од „четворката“ тешко може да се вратат во мечот, само ме изненади што и Дел Потро покажува дека е добро спремен и психички, а и физички.

Надал е од 4ката, без разлика на ранкингот моментално. Ферер во никој случај не е над него така да. За другите тројца не би зборел, еве Федерер имал проблеми затоа изгубил ама Рафа е топ 4 моментално како и да е :)

Надал е од 4ката, без разлика на ранкингот моментално. Ферер во никој случај не е над него така да. За другите тројца не би зборел, еве Федерер имал проблеми затоа изгубил ама Рафа е топ 4 моментално како и да е :)
Четворката, мислам на Новак, Федерер, Надал и Мареј.
Ферер е таму каде што е по заслуга на Надал, за брзо нема да е на таа позиција, а очекувам и Дел Потро да се вмеша меѓу првите, ако продолжи со оваа игра, нормално.

Види Фотос е како мислиш и Надал (е дел од четворката) кога баш Надал е тој што треба да се врати а ти велиш:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom