- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.441
- Поени од реакции
- 118.987
Шарапова-Возниацки 6-2 3-1, 27-2 во винери.
Па може и не ја гази.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kolku imase sevkupno wineri dan znajs ?Шарапова-Возниацки 6-2 3-1, 27-2 во винери.Па може и не ја гази.
kolku imase sevkupno wineri dan znajs ?
Цела среќа ја крена играта малце Дел Потро, иначе мечот ќе завршеше многу брзо.
Проблемот е што овие што не се од „четворката“ тешко може да се вратат во мечот, само ме изненади што и Дел Потро покажува дека е добро спремен и психички, а и физички.А вака да не нема да заврши брзоисти qрац само што сега другиот доминира
vo zivotna forma bese ko osvoj UO, ama niso cudno pak da go vidime vo takvo izdanieДел Потро е во животна форма!!
Проблемот е што овие што не се од „четворката“ тешко може да се вратат во мечот, само ме изненади што и Дел Потро покажува дека е добро спремен и психички, а и физички.
Четворката, мислам на Новак, Федерер, Надал и Мареј.Надал е од 4ката, без разлика на ранкингот моментално. Ферер во никој случај не е над него така да. За другите тројца не би зборел, еве Федерер имал проблеми затоа изгубил ама Рафа е топ 4 моментално како и да е![]()
Проблемот е што овие што не се од „четворката“ тешко може да се вратат во мечот, само ме изненади што и Дел Потро покажува дека е добро спремен и психички, а и физички.