Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба некој Италијански сајт за коли ... фала

Здраво, ме интересира каде можам да најдам алки конкретно од оние што ги ставаат на журка. Значи ми треба поголем број негде 50-60 и би му/и бил благодарен на тој/таа што ќе ми помогне во побрз можен рок.

Каде да најдам квалитетни маици и дуксери за принтање на нив ?

Здраво..Сакам да ве замолам да ми предложите неокој добар центар (спа..ова она) за масажа. Така по можност со поповолна цена. Затоа што сум тапа запознаена со цените,а ми треба мала релаксација ..Фалаа однапред :pipi:

Филм/фолија за емулација на витражно стакло?

Има на Амазон, ама би било убаво (поефтино?) кога би се нашло и локално да се купи.
Има во Про-Графика, после Мечос лево во првата уличка мислам дека беше втората куќа, а и во други продавници што продаваат тапети (не за на ѕид туку од оние тапети за реклами).

Каде можам да купам вратило на врата што се закачува и воедно да биде и за правење склекови, значи 2 во 1 и која цена е?

ВЕ МОЛАМ НЕКОЈ АКО ЗНАЕ ...
Каде можам да најдам маркери или течност кои светат во ТЕМНО !?
во спотот има ...

http://www.youtube.com/watch?v=uSD4vsh1zDA

Благодарам однапред (y)

Каде можам да купам вратило на врата што се закачува и воедно да биде и за правење склекови, значи 2 во 1 и која цена е?

Во сити мол има, горе кај Sport Vision во околните продавници (незнам во која беше точно и цена незнам) и во топшоп има за 1000 денари.

Кој може да ми каже кога зимаат плата од ИН ТАКСИ и дали земале за месец февруари, имам дужник некој ме мафта цело време

Каде можам да најдам "кукавица" часовник што кука на секој час? Еве ви слика:

images

Да не знае некој дали има paintball , сега во Скопје ? Знам имаше во луна парк ама колку што знам затворен е,имаше во кисела вода во старото кино ама никако неможам да најдам број. Ако знае некој број многу ќе ми помогне :)

Нотни тетратки во А4 формат?

Кај да најдам ресторан/кафана што работи после 12? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom