Да го дополнам Анчо имаш и во медикус и ортопедски завод Славеј. Барај во едно од тие две места има стручни и способни лица кој ќе ти понудат тоа што тебе ќе ти одговара односно зависно од намената за која ти е.Океј ќе проверам, фала ти![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да го дополнам Анчо имаш и во медикус и ортопедски завод Славеј. Барај во едно од тие две места има стручни и способни лица кој ќе ти понудат тоа што тебе ќе ти одговара односно зависно од намената за која ти е.Океј ќе проверам, фала ти![]()
http://www.amazon.com/DYMO-LabelManager-Performance-Portable-1768815/dp/B004647694Прегледај го приврзокот 60904 koja cena idat ovie i nesto podetlano za nego....?????? podetalno za nego sto e kakva funkcija vrsi koj go koristi (jas ne znam ama bas nisto za nego) cekam odgovori sto pobrzo fala vi lugje![]()
ste videle li nekade vo mk naprava sto gi otstranuva pufcinjata od pleteni alishta (sto se pravat kmoga ke se poveke noseni") ? nesto slicno na lepenki ili taka?
Во Медикус,се наоѓа на Водњанска,поточно позади Жито Лукс.Каде можам да најдам стегачи за зглоб на нога?
Фала однапред![]()
оди во коприницата попозната како "чорапара", локација - кај градежен факултет, карши "апче" слаткарницата во таа уличка, малце понатаму од штедлер книжарата на истиот ред ќе ја како бела барака е не може да ја промашиш. таму ти е најефтино и најквалитетноКвалитетно принтање на а4 во боја и колку ќе ме кошта лист?![]()
Ми рекоа тешко било да се најде центар за масажа каде што масираат машки :S. Ај ако знаете за некој добар дајте препорака.
П.С. Не сакам машко да ме масира.