Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Поквалитетните "мафијашки" ги поминав, а гледам се форсира нешто the shield.. колку е добра?

Инаку нели нешо и правеа на star trek, remastered takvo nesto, vo hd? Iskoci nesto takvo?
Anon? Psyside

psy ми ја форсираше мене the shield, вика многу добра била

за star trek врска неам а ни ме интересира

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Поквалитетните "мафијашки" ги поминав, а гледам се форсира нешто the shield.. колку е добра?

Па доста добра, дефинитивно вреди да се гледа, квалитетна серија.

• Ми се допаѓа
Ако сакаш нешо крими, пробај ја Banshee. Има девет епизоди до сега, утре е последната од прва сезона. Велам пробај ја, не знам дали ќе ти се свиѓа. Дури не знам дали и мене ми се свиѓа. Зависи од тоа како ќе заврши сезонава.

• Ми се допаѓа
Ако сакаш нешо крими, пробај ја Banshee. Има девет епизоди до сега, утре е последната од прва сезона. Велам пробај ја, не знам дали ќе ти се свиѓа. Дури не знам дали и мене ми се свиѓа. Зависи од тоа како ќе заврши сезонава.
Banshee, со Чак Норис, Бетмен, Спајдермен и Мето Јовановски во главната улога. :D
Сепак ок серија за тепање време :)

• Ми се допаѓа
за star trek врска неам а ни ме интересира
Ти врска немаш! (n)

Инаку нели нешо и правеа на star trek, remastered takvo nesto, vo hd? Iskoci nesto takvo?
Како голем фан на ЅТ, можам да ти кажам дека особено Star Trek The Next Generation е како нова серија. Досега на BluRay се излезени првите две сезони, фантастични се. Ги имам двете во верзија од ~130 гига по сезона.

На некој кој нема загледано Стар Трек може да му изгледаат смешно, меѓутоа серијата како филозофија е многу софистицирана. Се гледа на едно општество каде се надминати војни, пари, глад, лични интереси (освен нели поединци негативци). Самите епизоди имаат многу поучни и морални вредности во нив. Визуелните ефекти пример не се на ниво на Star Wars, ама се сосема солидни, далеку од евтини.

Можеби не сум репер да ги оценам, затоа што сум голем фан и не можам да дадам лоша критика, ама сепак мислам дека е меѓу водечките, ако не и водечка SciFi серија, што се оправдува и со огромниот број на следбеници.

• Ми се допаѓа
Banshee, со Чак Норис, Бетмен, Спајдермен и Мето Јовановски во главната улога. :D
Сепак ок серија за тепање време :)
Ја заборави и Мила Јовович. :)

Да, океј е за тепање време. Некогаш е многу добра, некогаш е предвидлива и смешна.

Anon? Psyside

The shield e vrvovi! posle toa isto pogledni ja i Sons of Anarchy od istiot covek se praeni

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom