Dragonball

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Ова е треилерот за новиот филм. Ова ќе биде првиот филм напишан од Акира Торијама, и прв филм кој е продолжеток на приказната, т.е. продолжува од каде што заврши Буу сагата. Како и да е, ќе биде јако за гледање.

Кога треба да излези?

Член од
9 април 2011
Мислења
812
Поени од реакции
1.055
Дајте некој торент да си симнам Dragonball

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
Едно прашање дечки,ги изгледав Dragon Ball и Dragon Ball Z,сега гледам Dragon Ball GT,дали со него завршува серијалот?Поназад прочитав дека Kai уствари биле епизоди кои се навраќаат на претходните Dragon Ball сезони,малце помош?:unsure:
Да, до ГТ и завршува серијалот.

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
Да не ги има некој од оправдано присутни епизодите од Драгон бол на Македонски,или Покемон,Нинџа Желки итн??

2

~2A

Гостин
стигнат сум до 150та епизода и копилево Cell се покажа како премногу јако (иоако ми изгледаше несериозен).
Ама од друга страна жими к**о со Пиколо, го запоставија ликот во серијава ептен е слаб за разлика од Гоку и Гохан...

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
стигнат сум до 150та епизода и копилево Cell се покажа како премногу јако (иоако ми изгледаше несериозен).
Ама од друга страна жими к**о со Пиколо, го запоставија ликот во серијава ептен е слаб за разлика од Гоку и Гохан...
Се обидоа во Фриза сагата да го израмнат колку толку со фузијата, ама тоа му беше максимумот. Сепак не можи да се носи со Сајонците, глеаш како се јачаат после секоја битка, т.е после секој изеден ќотек. :)

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203

Чекај ти Гохан да го видиш накај 160 епизода.

2

~2A

Гостин
Се обидоа во Фриза сагата да го израмнат колку толку со фузијата, ама тоа му беше максимумот. Сепак не можи да се носи со Сајонците, глеаш како се јачаат после секоја битка, т.е после секој изеден ќотек. :)
Една неполна епизода да го изнашиба Фриза и то е то. :P
Баш голема штета, а ептен badass ми бил откога се појави. Татко му не толку, бидејќи на мали години ко бев го мразев ептен. :D

Овој цртан ептен ми е во спомените, особено моментот кога Јамча умре... се скапав од плачење! :pos:
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 14:12 ---
Чекај ти Гохан да го видиш накај 160 епизода.

До некаде и очекувано е Гохан да биде најјак, земи ги во предвид менторите што му беа.. Пиколо и татко му Гоку...

Kajgana Shop

На врв Bottom