Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денеска телеком со време го намали протокот. Кај другите оператори како е?

Ги боли тасета на Близу за Т-хоум. Побитни им се своите него овие сирациве.

Вчера беше топ, немаше никаков проблем. Очекувам денес исто, без проблеми.

За вечерва ич не се замарам со резултативе, само Рибери и Лучо нека ми изиграа добро, за поенчиња на фантази :)

429609_584421944904002_1510589369_n.jpg

Патот до Вембли се поблиску.Денес лесен тренинг се очекува.:icon_lol:
--- надополнето: 13 март 2013 во 19:34 ---
За вечерва ич не се замарам со резултативе, само Рибери и Лучо нека ми изиграа добро, за поенчиња на фантази :)
На трибина мирен ќе биде.:unsure:

Луѓе обезбедувајте си соп кастови со време не на сред утакмица да цимолите дека не ги бивало линковите и да барате соп каст! Тоа се праи пред утакмицата да почне.

White smoke is coming from the Vatican. Rumour has it that Rafa Benitez is set to be announced as the interim Pope. :pos:
Кога сме кај папата синојќа имаше епик муабет, слушаме со цимериве нешо папата на телевизија, и едниов прашува абе кој го бира папата, народот? И другиов мртов ладен му вика, да бе народот го бира, иде по митинзи и вика Ватикан се сака со дела.:ROFLMAO:

Fabiański, Mertesacker, Koscielny, Jenkinson, Gibbs, Rosický, Arteta, Walcott Ramsey, Cazorla, Giroud

Колку ми е само интересен составот на Арсенал :ROFLMAO:. Се смеам а ни јас незнам зошто. Но со овој тим според мене Арсенал нема што да бара.

Која утакмица ќе ја даваат на сМРТ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom