Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Don Jon се спрема (од вчера вака се вика филмот а пред тоа работен наслов му беше Don Jon's addiction)
Па сликава е од филмотНе ќе да е така. Филмов веќе ја имаше премиерата на Санденс фестивалот.
Па сликава е од филмот![]()
батали тие надуените оцени на ИМДБ, еве ти реалниКако да оценуваш филмови според Psyside поглавие 1:
Ако филмот има оценка под 7 на IMDb: Просек.
Ако филмот има оценка над 7 на IMDb: Преценет.Просек.
ноу офенс![]()
Балтазар од 2003 најдобар филм на сите времиња?батали тие надуените оцени на ИМДБ, еве ти реални
http://www.metacritic.com/browse/movies/release-date/theaters/date
па? да не не е?Балтазар од 2003 најдобар филм на сите времиња?![]()
па? да не не е?од кај го ископа тоа сеа
за новиве филмови давват пореални оцени тоа ми е поентата, на ИМДБ секој нов филм има 8 од старт
не е од 2003-та од 66-та е филмов со некое магаре БалтазарЕве овде видов најдобро оценети филмови на сите времиња и ми го даде Балтазар, втор е Лоренс од Арабија, Волшебникот од Оз, Кум, итн.
И како филмот? Боље од Арго?Zero Dark Thirty > 1080p има торенти!
Пред да ме замара некој, пропаганда, ова она, не ме занима.
Тензија - адреналнин, автоматски поминува кај мене.
И како филмот? Боље од Арго?
И како филмот? Боље од Арго?
Просек е.Дефинитивно.
Просек е.
Не сериозно.
Има неколку моменти што те suck in ама после тоа следи нешто што тотално те досадува. Предолг е филмот и на моменти е напорен, за разлика од Арго што тие 2 саата брзо ми поминаа.
Интересен е филмот ама предолг и затоа мене Арго ми е подобар од Частејн Шоу.
Бар по мое мислење.
Од овие само White Heat не ми беше глеан, бришење двд рипот, симнуење ХД, глеање и... презадоволен, динамичен од почеток до крај, глумата супер, сценариото прејако, коа видов дека има една номинација за оскар претпоставуев дека за тоа е, и James Cagney, не треба зборовиIt's good for me image you knobhead.Plus I've always wanted to kick a duck up the arse.
Arenabg ме преебаа месецов, им текна класици во блуреј да аплоадираат.
Вчера ги глеав Breakfast at Tiffany's и The Birds. Следни 8 1/2, Notorious, The Third Man и.