Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би простил....човечки е да се грешит,нели ?... А по шо невервството е грешка,јас би можел да поминам преку то.Едноставно,времето е доста турбулентно денес,поминвиш појке активно време настрана без дечкото/девојката во професионални активности,со други слободни или зафатени предатори од спротивниот пол,имаш моменти на слабости,лабилност во врската,монотонија во врската,или едноставно сакаш да го мениш пилешкото месо,па да пробаш мисиркино
...Aма само еднаш,и уште подобро ако бидит искрено кажано од нејзина страна.Е сеа,ако мисиркиното ти е повкусно,и сакаш да го внесиш во нормален режим на исхрана...ќе прекиниш да го користиш првото, т.е. или таа ќе искрено и културно ќе те шутнит ,поради шо нашла друг,или ти ќе разбериш дека посегнала пак,и уште поискрено ќе ја отераш у курац,и ќе ја плукниш в лице.Така е најфер,и најмалце болит....Пак викам,лично мислење и искуство
![]()
ЗАтоа рекоф,од лично искуствоСигурен ли си дека ке простиш?
100 % ?
Нема да имаш сомнежи?
Ни љубомора?
Ниту да се прашуваш кој е тој со кој си се поздравила?
Ке продолжиш да имаш доверба во нејзе?
Човечки е да се греши нели?Ама си постојат граници.
Но.. дали нема да те боли помислата дека бакнувала и прегрнувала друг?
А не тебе?
Инаку на темата.
Не простувам неверство...
Не сакам... Кога бил со друга зошто ме бара тогаш мене?
Не му се допаднало па ке оди од една на друга?
Подобро раскини ми и крши глава отколку да ме изневери додека сме заедно...
И глупаво е да бара прошка...
А го направил свесно...
Никакво оправдување не прифакам...
: )
Абе срцка јас знам име и за машкото неверство – куросеча.неверство е ако машкото ќари нешто одстрана,а ако женското тоа го направи,тоа се вика ќотек![]()
неверство е ако машкото ќари нешто одстрана,а ако женското тоа го направи,тоа се вика ќотек![]()
Абе срцка јас знам име и за машкото неверство – куросеча.![]()
Само му се контрам на другарчето.Значи вас двајца подобро да не ве изневеруваат така ?
Сеа веќе то чим си признавте....Едно прашање..на првото неморат да одговорите,на второто дадечки само се зафркавам,иначе јас имам дете на пола години од вас,па малку да се нашалам