Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Ја се извинувам што упаѓам вака, кај се честита овде Нова Година?
На темата - неверство е измислена категорија. Ве лажат комуњарите.
Сигурно сум го напишала истово, пред седум години Ме мрзи да барам.
Da si ziva! Taka e!

Cestitame NG (nova godina i Nikola Gruevski) sekade

Ја се извинувам што упаѓам вака, кај се честита овде Нова Година?
На темата - неверство е измислена категорија. Ве лажат комуњарите.
Сигурно сум го напишала истово, пред седум години Ме мрзи да барам.

Ацева се врати! :cuc:
Те сакам, остани овде! :)

Oпасни заклучоци
опасна дискусија
опасни случки
ако има причина ДА
ако причината е бес...

Не само што не би простила, откако ќе му се скарам ќе му го отсечам половиот орган.

Zatvor se lezi za toa aman!
I zosto so takva agresija?
Ebnal i? Koj ne bi?

Нема да ме пријави ако не сака да има ужинка.:icon_lol:
Кој не би? Seriously? Нека Би, ама нека ми се скара прво. Доволно фер е да знаеш за се што те вмешува и тебе. Да не морам јас да трпам и да носам рогови.

Нема да ме пријави ако не сака да има ужинка.:icon_lol:
Кој не би? Seriously? Нека Би, ама нека ми се скара прво. Доволно фер е да знаеш за се што те вмешува и тебе. Да не морам јас да трпам и да носам рогови.
Nema rogoj nosenje. Ne si rogonja ebago.
Rogonosci se onie koi se slepi pri oci.

Nema nevera. Ima otvorenost i zatvorenost. Nepriznavanje i neprifakanje na vistinski zivot, priroden i neprirodniot nacin, nametnatiot.

Nema rogoj nosenje. Ne si rogonja ebago.
Rogonosci se onie koi se slepi pri oci.

Nema nevera. Ima otvorenost i zatvorenost. Nepriznavanje i neprifakanje na vistinski zivot, priroden i neprirodniot nacin, nametnatiot.

Природно бе:facepalm:
Пример,
Ако е природно, не му го пукај носот на дечкото од ќерка ти кога ќе и го забибери а пред пола саат бил со друга. Позз

Природно бе:facepalm:
Пример,
Ако е природно, не му го пукај носот на дечкото од ќерка ти кога ќе и го забибери а пред пола саат бил со друга. Позз
Мала е. А ко ке има дечко...нејзин проблем...башка...тешко нему со неа...мој ген уффффф

Мала е. А ко ке има дечко...нејзин проблем...башка...тешко нему со неа...мој ген уффффф

Каков сенс имам.
Нејзин проблем ц ц. Ами пари од кого ќе бара за пудри за шминки за да си ги покрива модриците, нели твој ген..:свиркам: Без навреда.

Каков сенс имам.
Нејзин проблем ц ц. Ами пари од кого ќе бара за пудри за шминки за да си ги покрива модриците, нели твој ген..:свиркам: Без навреда.
Има мајка.

Јас сум тој за маање дечковци пред било што да се деси. Ген, знаеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom