Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Марсело дебељак. :icon_lol:

Ни знае шут да упати. Паѓа при шутирање. Му бега топката. Споро се враќа да покрие.... Крш е.

Албиол е во подобра форма :гик:
Глеам досадно ти е. Дај пиши еден состав за наредната година како очекуваш да изгледа тимот. :vozbud:

Глеам досадно ти е. Дај пиши еден состав за наредната година како очекуваш да изгледа тимот. :vozbud:
Лопез​
Карвахал - Варан - Рамос - Консентрао​
Кедира - Алонсо​
Роналдо - Озил - Бејл
Кавани
Клупа: Икер,Марсело,Пепе,Албиол,Арбелоа,Хави Гарсија,Moдриќ,Ди Марија,Каљехон,Хесе,Мората и Игуаин​

Лопез​
Карвахал - Варан - Рамос - Консентрао​
Кедира - Алонсо​
Роналдо - Озил - Бејл
Кавани
Клупа: Икер,Марсело,Пепе,Албиол,Арбелоа,Хави Гарсија,Moдриќ,Ди Марија,Каљехон,Хесе,Мората и Игуаин
Касиљас
Мело------Мело-------------Мело----------Мело
--------------------Ночерино-----------------------
--------Мело------------------------Мело-------------
Мело7--------------Мело---------------Мело--------

Касиљас
Мело------Мело-------------Мело----------Мело
--------------------Ночерино-----------------------
--------Мело------------------------Мело-------------
Мело7--------------Мело---------------Мело--------
Хахаха! :icon_lol:

Не бе сериозен сум.

Кака надвор.
Бензема надвор.

Дефинитивно телето мора да си оди. Зема плата ко 3 Игуаиновци а врши иста работа па дури и полоша. Овој барем дебелиов не беше звезда кога го доведоа. Игра со срце за тимот.

Светецот. Исто ко за Бензема. Има луѓе што за помали пари вршат 3пати поголема функција во тимот. Нека цепа Анжи или Америка. Рокот му е поминат за во Европа.

Карвахал. 100% сум сигурен дека ќе го вратат. Ќе биде прв трансфер. Заслужува детето.

Бејл. 99% доаѓа кај нас. Левоногиот Роналдо ко што го нарекуваат. Па тогаш нека игра Ди Марија топло - ладно колку сака :icon_lol:

Хави Гарсија е моја лична желба. Ко играше кај нас немаше појма. Откако отиде во Бенфика научи да игра фудбал. Добра замена за нашиве деструктивци. Плус дете од нашата школа. Сити ќе прави чистка ова лето... тој е еден од тие што ќе си замине 90%.

Кавани според мене подобар шпиц од Фалкао. Плус несакам да земаме играчи од ривали и такви работи. Во една лига ко што е Италијанската да се истураш од голови а позади себе да ги имаш Гоче и Џемаили и Џафери не е мала работа :pos:

Хесе. Е ако не му дадат шанса и ветување дека ќе игра...сигурно си иде. Па на негово место не би било лошо да се врати Каналес. (y) (Иско е добро дете само е про-каталонче. Иниеста му е идол.Плус испуштија шанса да го доведат за помала сума )

Моментално и Албиол е Варан за Ранокија :vozbud:

Зошто побогу некого би споредувал со Ранокија?! :facepalm: :eek: :icon_lol:

Па Ванче Шиков е Герет Саутгејт за Ранокија а не па нашиов...

Зошто побогу некого би споредувал со Ранокија?! :facepalm: :eek: :icon_lol:

Па Ванче Шиков е Герет Саутгејт за Ранокија а не па нашиов...
Гледав Интер и само Ранокија го знам од составот на Интер..патем најјак им беше. Бетер киксер е од Албиол :icon_lol:

Икер​
Рамос - Варан - Пепе - Марсело​
Кедира - Алонсо​
Бејл - Озил - Роналдо​
Фалкао​

досадно ми е

---------Икер
Рам-Пеп-Вар-Мар
-----Кед----Чаб----
---------Мод-------
Ози----------Крис
--------Игу------
Мене не ми е досадно, интересно ми е. Истиот состав го сакам иако тоа не е можно. Сепак ќе има избори а сењор Перез, ќе го донесе Фалкао и ќе го избрка Игуаин. Е тек тогаш ќе го палам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom