BNP Paribas Open, Indian Wells | 7-17 март, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам зошто сте се изненадиле од Јанко, па човекот е во мизерна форма, уште кога доби пласман на завршниот турнир во Лондон, се гледаше дека нешто не е во ред и дека формата му е во надолна линија, што не е случај со Гулбис, кој е во одлична форма.
Додиг ме изненади со победата над Бенето.
Надал газе.:icon_lol:

Денеска Давиденко против Дел Потро ќе е добар меч, Ѓоковиќ не би требало да има некои поголеми проблеми против Фоњини.

Не знам зошто сте се изненадиле од Јанко, па човекот е во мизерна форма, уште кога доби пласман на завршниот турнир во Лондон, се гледаше дека нешто не е во ред и дека формата му е во надолна линија, што не е случај со Гулбис, кој е во одлична форма.
Додиг ме изненади со победата над Бенето.
Надал газе.:icon_lol:

Денеска Давиденко против Дел Потро ќе е добар меч, Ѓоковиќ не би требало да има некои поголеми проблеми против Фонињи.
Кај го напиша вака ме пресмеа, ко некој албанец да е. :pos: Фоњини е иначе, знам дека е ненамерна грешка али смешно ми дојде.
И дај нека каже некој како играше Надал бидејќи не го гледав, ептен ми се спиеше. Сабајле го имаше реприза али со полуотворени очи го гледав и коментаторот рече демек Надал доста грешел али Харисон не знаел да го искористи тоа.

Премести ги па ти Н и Њ, после видов дека грешно сум го накуцал. ама ме мрзеше да мењам.:D

Кај го напиша вака ме пресмеа, ко некој албанец да е. :pos: Фоњини е иначе, знам дека е ненамерна грешка али смешно ми дојде.
И дај нека каже некој како играше Надал бидејќи не го гледав, ептен ми се спиеше. Сабајле го имаше реприза али со полуотворени очи го гледав и коментаторот рече демек Надал доста грешел али Харисон не знаел да го искористи тоа.
Вториот сет играше одлично,првиот сет се мачеше многу лош тајминг фаќаше за ударите,со рамо од рекетот одигра многу удари али неговите препознатливи пасинг шотс на мрежа сите му проаѓаа,ретернираше супер на сервис на Харисон,али ко што си рече и самиот на пресот после,потребни му се уште мечеви. :)

Фиш го игра против меч после предавањето без игра против Федерер од US Open 2012. Се наоѓа пред пораз од Боби Рејлондс, резултатот е 6-3 3-6 2-4 во корист на Рејнолдс.

Ке те демантира Марди,Игорче... :D

Ке те демантира Марди,Игорче... :D

Затоа и го критикував, 4 гема во низа си врза од моментот на моето пишување, го доби мечот 6-3,3-6,6-4 :D

Моментално играат Чилич - Рамос и Лу - Клижан. Бркајте ги двајцава да изгубат, т.е. да победат Рамос и Клижан, така се имам кладено :p А потоа и Берлок да победи против Долгополов. :D

Аја што е ова со Мареј?:eek:

Уствари кое е детево? Страшно добро игра.

Moре јас да ја из***бам и Ким и мајката на "детево".
To детето од 5-1, сега е 5-5, а јас ја имав минус прв сет за 1000.

Абе кажујте кое е детево, абе цар! :vozbud: Реакцијата на сопственикот на турниров кажува се, поени коса да ти се крене. Секоја чест! :cuc:

BFBpfWkCIAAfIqH.jpg:large

Значи ова вторпат е да ме јебе детево. Еднаш против Нишикори го чекав + гемови конечен резултат, и ме сјеба за само 1 гем, денеска го имав - 1 сет, и на крај ме јебе а два ебани пати сервираше за победа на 5-1 и на 5-3. Па кој кур Мареј враќаше 2 брејка за пак да го изгуби сетот, гнасно копиле.

Како бе гнасниов ти е убав? :D Леле Петар влагам на форум за да ги исфрлам емоциите гледам си ме престигнал. Па добро бе, 5-1 водеше, еден ебан сервис ли да не може да земе? Језда против Мареј игра ама пак бе, како у ливче да ни гледаше да му се плукнам во тоа озрачениот од Чернобил, псхиопат ненормален.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom