Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Bordo - 1 @ 1.55
Indiana - 2h (+7.5) @ 1.85
Toronto - 1h (-2.5) @ 1.60
Fenerbahce - 1 @ 1.70

Ова ке го играм за 1000ка, ми стои доста сигурно. Бастиа на минатиот натпревар доби 2 црвени плус од жолти уште 2-3 играчи од средина нема да им играат. За овој натпревар не е повикан ни најдобриот стрелец Модесте или како се викаше така да очекувам победа на Бордо.

Мајами 17 победи во низа, но сезонава имаат 2 порази од Индијана и мислам дека Индијана ќе го добие мечот пак(ја играв чиста 2ка сингл за 1000), но за посигурно со хендикеп да не загуби со повеќе од 7 коша разлика. Пациенти им се Мајами на Индијана, немаат решение за високите Вест и Хиберт под кошот .

Торонто мислам дека се поквалитетни од Кливленд, некни за малку ќе ги победеа Лејкерси , така да 3 разлика не би требало да е проблем да ги тепаат на Кливленд.

По киксовите на Галата и Бешикташ , треба ова да бидат сигурни 3 бода за Фенер. Знаеме дека турците се тешки за играње, но со оглед на тоа дека веќе сезонава Фенер ги победи Бурса со 3-0, мислам дека ова ќе биде 1.

Со среќа ! :D

Aбе не сум ја гледал Суарез, али по самото тоа што видов во заграда дека е од Шпанија, си реков оваа сигурно не и е тврдава подлога омилена.
Она и Медина се едни од ретките шпански тенисерки кои се добри и на тврда подлога, да си знаеш. :) Али за Шарапова треба да биде топовско месо, нема тука муабет. :D

Отварам резултати да видам како се утакмиците и во исто време Њукасл и Салцбург даваат гол, а уствари на резултати у исто време ги потврди за конечни и дека дале гол. :pos: Викам тој што ги чекал душа му извадиле, буквално у последна секунда.
П.с. Шо викаш за Атлетико Мадрид гг3+, 13-0-0 имаат дома, неколку кола ги бркам гг3+ или х2 кога играат дома али никако да испадне. Овие Сосиедад се солидна екипа.

Колку и лупна? :D

Ми ја удрија колата денес, паркирана пред кладилница, и целиот потресен и изнервиран заборавив пола утакмици што ги планирав да ги играм, уште место Хамбургер јас Хановер ја пишав GG3+ ...
Катастрофа денов... Се смирив малце попладнево, чекам Манчестер да заврши, па ке ве изненадам...
--- надополнето: 10 март 2013 во 18:36 ---
П.с. Шо викаш за Атлетико Мадрид гг3+, 13-0-0 имаат дома, неколку кола ги бркам гг3+ или х2 кога играат дома али никако да испадне. Овие Сосиедад се солидна екипа.

Слабо ги следам Шпанциве, освен Севиља...

Вака на прв поглед, мислам дека има добри изгледи Сосиедад да даде гол, ефикасни се во гости...

Ponte Preta - Sao Caetano 2/1.... 2 во 1
Ако не ви ја дава сингл оваа ми изгледа како посигурна
Atl. Madrid - Real Sosiedat 1

Ат.Мадрид X2 2,59

денес шо не уплатив гадно се заебав Витесе беше поклон
атлетико....кец 99%
А витесе сигурен сум дека не ја гледаше. Твенте напаѓаа цело време, само среќата ги спаси на селанциве шо ме заебаа.

атлетико....кец 99%
А витесе сигурен сум дека не ја гледаше. Твенте напаѓаа цело време, само среќата ги спаси на селанциве шо ме заебаа.
Планирав Х2 да ја играм имаше добар коеф али се успав денеска отиде јабана таа

атлетико....кец 99%

13 - 0 - 0 Атлетико има скор дома, не мислиш дека е време за кикс? + противников им е повеќе од солиден за да го направи тоа ..
--- надополнето: 10 март 2013 во 21:52 ---
атлетико....кец 99%

13 - 0 - 0 Атлетико има скор дома, не мислиш дека е време за кикс? + противников им е повеќе од солиден за да го направи тоа ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom