Ноќни птици...

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
После напорни 3 недели, чера конечно спијах 10 саата без прекин. Колку и да си навикнан да спиеш по малку, нема ништо поарно од домаќинско спиејне.. Сабајлето сам бил свеж, па едно чајче, па малку лепче и возејне точок... Живото е повторно убав.. :)
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 15:05 ---
Џабе ти се анализи, серификати и технологија ако Едноногиот замеша прсти кај стоката. Кај мене во селово еден фармер од таа напара си кладе мат стакла на шталото. Сега нема кој повеќе да му ги урочува кравите како порано за да му умираат.
Тава му се вика “да ја фатат очи“, има и басма за баејне од очи, ама требе да најдеш искусна баба шо знаа ного марифети.. Таква нема у нашто село, ама има еден професор шо си е по баејнето, и гледајнето, па си го викат него...
Затава препорачливо е да си поплујуваш коа ги музеш, или да не ги загледуваш ни у очи ни у виме, оти ем ќе секне млекото, ем може кравата да си погине.

Џабе ти се анализи, серификати и технологија ако Едноногиот замеша прсти кај стоката. Кај мене во селово еден фармер од таа напара си кладе мат стакла на шталото. Сега нема кој повеќе да му ги урочува кравите како порано за да му умираат.
И добро, што мислиш ти, кој му кажал на фармерот дека мат стакло е чаре за урок? Лавот ги турил сите индикатори и бројки во анализата и покажало дека се работи за урок кој единствено може да биде спречен со мат стакло купено од Вергина-Сонце дооел, овластен дистрибутер за анти-урок стакла.

И добро, што мислиш ти, кој му кажал на фармерот дека мат стакло е чаре за урок? Лавот ги турил сите индикатори и бројки во анализата и покажало дека се работи за урок кој единствено може да биде спречен со мат стакло купено од Вергина-Сонце дооел, овластен дистрибутер за анти-урок стакла.
Јанлаш си Змејко, јанлаш. Лавот за извоз на тие стакла правеше стратегија, не за увоз. Вклучи два три индикатори и ко алва одат сега стаклата. Стаклата се инаку сорта мат - џам конфор.

За дербито да не правеш планови? :icon_lol:

Jaс си реков темава че биди посветена на Бувови и слични ми ти работи :D
Ко гледам, абе шо дремите на кајгана:icon_lol:

Поради некоја интересна тема со 10.000 мислења :D
Вчера вечерта до 5 сабајле со темата за армиски и полициски сили :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom