Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли некој?![]()
Викни го Лавот, тој сертификат има сигурно за отелување, плус стратегија ќе ти направи тука на лице место како да го извезеш телето во Норвешка. Ебаве некадрените, имате тука на располагање стручњаци, не знаете да ги искористите.Море Луки легнувај таму утре од зори ќе требе лојзито да го копаме да го ораме. Не е лесна тава работа. Јас кога ораше раците како корупка ми се направија.
И оште да ни биде денот потежок дека мене в‘в шталата ќе требе да се отеле кравата знаеш ли колко работа има. Ќе требе да дојдеш да помогнеш ветеринарот на семинар у Данска го пратија. Ќе са училе човеците как требе бишките да ги вакцинират.
сакаш да кажеш дека си прва смена?
Па што дремеш уште овдека,иди спијБогами... од 8
Eee Лавот стратегии додека правеше јас смоки од Велија јадев.Викни го Лавот, тој сертификат има сигурно за отелување, плус стратегија ќе ти направи тука на лице место како да го извезеш телето во Норвешка. Ебаве некадрените, имате тука на располагање стручњаци, не знаете да ги искористите.
Веќе немам намера да дискутирам за темава со полуписмени луѓе, ако сакате детална анализа со многу бројки индинкатори и сл нема проблем нека извади некој 1000 евра од свој џеб за рок од максимум 20 дена ке му биде готова, да изгубам толку време енергија и сл само за да докажам на некој на форумот дека сум во право немам намера...
Лееееј! Знаев дека Лавот е класа аналитичар, ама ова е над сите очекувања. Дај прашај го дали може поефтино ако ги исклучиш лед индикаторите на кравата и да и ја намалиш меморијата некаде на кај 64 гига, за да има помалку бројки. Ако пак не бива, нека препорача некое поефтино Лафче, само со сертификат да е.Eee Лавот стратегии додека правеше јас смоки од Велија јадев.Не можам јас со Лавот да се мерам тој е човек со тренинзи и обуки.
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 05:43 ---
Ама некако скапичок ми е 1000 евра не се малку. Вика дека има многу бројки и индикатори во анализите негови ама пак скапо е.
Еее Јас ако имаах 1000 евра кеш ќе се женеех бе, шо ви е на вас. Плус од баци рака повеќе пари ќе собереех отколку од една анализа на Лион...Лееееј! Знаев дека Лавот е класа аналитичар, ама ова е над сите очекувања. Дај прашај го дали може поефтино ако ги исклучиш лед индикаторите на кравата и да и ја намалиш меморијата некаде на кај 64 гига, за да има помалку бројки. Ако пак не бива, нека препорача некое поефтино Лафче, само со сертификат да е.
Несоницата продужува... легнах у 3 у 7:30 станан. Без кафе, без сокове. Само ладна вода насабајле и топло чајче од камилица за да ми почне дено смирено..![]()
A, deka ti sa bishkite? Vagjish li gi vonka po sabajle po pidjami da prushetat malko?
Manil'ta uf r'cte i tegni.
Edna manila za obec'te zakachena drug'ta za pashkata i dek' ti se aresa tam' da gi vodish.
Лееееј! Знаев дека Лавот е класа аналитичар, ама ова е над сите очекувања. Дај прашај го дали може поефтино ако ги исклучиш лед индикаторите на кравата и да и ја намалиш меморијата некаде на кај 64 гига, за да има помалку бројки. Ако пак не бива, нека препорача некое поефтино Лафче, само со сертификат да е.