Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И како филмот? Боље од Арго?
Дефинитивно.
Просек е.

Не сериозно.
Има неколку моменти што те suck in ама после тоа следи нешто што тотално те досадува. Предолг е филмот и на моменти е напорен, за разлика од Арго што тие 2 саата брзо ми поминаа.
Интересен е филмот ама предолг и затоа мене Арго ми е подобар од Частејн Шоу.

Бар по мое мислење :).

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
вот со нов аватар!

чудна промена, од паметен, dark, deep во нај(глупиот?) лик :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.230
вот со нов аватар!

чудна промена, од паметен, dark, deep во нај(глупиот?) лик :D
It's good for me image you knobhead. :D Plus I've always wanted to kick a duck up the arse.

Arenabg ме преебаа месецов, им текна класици во блуреј да аплоадираат.
Вчера ги глеав Breakfast at Tiffany's и The Birds. Следни 8 1/2, Notorious, The Third Man и White Heat.

Затоа со неандраталци за аватари, да нема хипстер оверлоад. :D
Eве ти идеја за I can haz cheeseburger слики, или мемиња или како и да ги викате вие младите.
You wont survive the night humanz илислично. Сум прснал на сценава. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^ За вакви работи бан од тема ќе следеше ама Ио пеерче си се откажа од одговорноста.

И сега одма карма го следи Интер нема европа да игра догодина :D :cool:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
^ За вакви работи бан од тема ќе следеше ама Ио пеерче си се откажа од одговорноста.

И сега одма карма го следи Интер нема европа да игра догодина :D :cool:
ама според psyside критериуми добра оцена е тоа :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Просек е.

Не сериозно.
Има неколку моменти што те suck in ама после тоа следи нешто што тотално те досадува. Предолг е филмот и на моменти е напорен, за разлика од Арго што тие 2 саата брзо ми поминаа.
Интересен е филмот ама предолг и затоа мене Арго ми е подобар од Частејн Шоу.

Бар по мое мислење :).
Солиден е, не е ремек дело ама ок е. Мене ми беше поинтересен од Арго.

G

grande-juve

Гостин
It's good for me image you knobhead. :D Plus I've always wanted to kick a duck up the arse.

Arenabg ме преебаа месецов, им текна класици во блуреј да аплоадираат.
Вчера ги глеав Breakfast at Tiffany's и The Birds. Следни 8 1/2, Notorious, The Third Man и.
Од овие само White Heat не ми беше глеан, бришење двд рипот, симнуење ХД, глеање и... презадоволен, динамичен од почеток до крај, глумата супер, сценариото прејако, коа видов дека има една номинација за оскар претпоставуев дека за тоа е, и James Cagney, не треба зборови :cuc:...

И да, и ја се изненадив од промената на аватарот ама да бидеме реални, ни Смртта не може против големиот Карл :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.230
Од овие само White Heat не ми беше глеан, бришење двд рипот, симнуење ХД, глеање и... презадоволен, динамичен од почеток до крај, глумата супер, сценариото прејако, коа видов дека има една номинација за оскар претпоставуев дека за тоа е, и James Cagney, не треба зборови :cuc:...

И да, и ја се изненадив од промената на аватарот ама да бидеме реални, ни Смртта не може против големиот Карл :D

"Jellyfish are 97% water or something, so how much are they doing? Just give them another 3% and make them water. It's more useful." :pos:

Ја не ги глеам по прв пат, онака дека хд снимки класици маратонче, освен Notorious а го симнав и Lifeboat, не сум го поминал Хичкок ко шо треба изглеа. :свиркам: Ама теман ќе ми дое, неговите филмови, па новиов за Хичкок ќе го глеам.

Kajgana Shop

На врв Bottom