Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам да ти кажамкако во 1963, кога Челзи постои од 2003? :O

Wigan (verb): To do fuck all for prolonged period before being saved by temporary brilliance. 'I was on weed all year but Wiganed my exams'.Сити играат како Виган.
Готово, го имплементирам у речникот. Ќе видите утре Реина како ќе ВиганосаWigan (verb): To do fuck all for prolonged period before being saved by temporary brilliance. 'I was on weed all year but Wiganed my exams'.

А мислев дека постот што си ми го цитираел е од темата кај што се збореше за тоа како Англиската репрезентација би била појака со Реина. И очекував дека си ми пишал како Англиската репрезентација би била појака ако Џо Кол се вратиГотово, го имплементирам у речникот. Ќе видите утре Реина како ќе Виганоса![]()

Мислев дека тоа е факт кој сите го знаат, нема потреба да се потенцира...А мислев дека постот што си ми го цитираел е од темата кај што се збореше за тоа како Англиската репрезентација би била појака со Реина. И очекував дека си ми пишал како Англиската репрезентација би била појака ако Џо Кол се врати![]()