Gurdjieff
Bastardo dentro
- Член од
- 12 јануари 2011
- Мислења
- 3.645
- Поени од реакции
- 1.264
Hahahahaha...... za ova boldiranovo...koj razbira , dovolno eHeptagram,sekoj vo nesto se dokazuva i ima "raspravija" no ne sekogas taa raspravija nosi omraza,sem ako se raboti za luge koi se polni vo sebe so omraza i zlo. Ima takvi koi navivaat za barsa i ke te mrazat zaradi toa sto si za real a kamo li da se raboti za nekoj Bog.
Ima raznorazni navivaci i vo nim ima i Huligani,sto ne znaci deka sportot zaradi takvite treba da go osudime.
Ne e nikakov problem da si go dokazuvame vistinskiot Bog i so cel i namera da dojdeme do vistinata.
Ti obozavas da gledas kako nie se raspravame,samo zalno e sto ne mozes da primetis deka ti naj veke i naj gadno se raspravas.
Svesen ne si kolku rogovi vo odredeni momenti pokazuvas koga se raspravas so nekoj od nas religioznite.
Mozebi i Ipsissimus obozava da gleda kako nie religioznite se raspravame za religiite ama ti gledas deka i toj e del od taa raspravija i ti i site nie tuka koi pisuvame.
Koga nekogas ke se iznavregjate,vie mozebi i ne znaete kolku mene kejf toa mi pravi.Nema rogovi budaliot za da go prepoznaes,samo taka mozes.
Kaj nivnata sekta postoi slobodna volja kolku sakash.....iako ne go rabiraat poimot volja, pa zatoa plukaat po religiite , za da lazat mali deca.
Nim svest im fali....