Денешните мажи...

Моногамијата лага? Мислиш сите оние моногамни бракови се лага. Сите сопружници кои се верни еден на друг, живеат во лага? Тоа е исто ко да ти кажам дека си хомосексуалец ама сеуште не си свесен за тоа:)
Добро популаризирана лага или такозвана вистина :P

Мене девојката ако прва ми пријде не ми е интересна од старт.Абе дури не се помачиш,нема лезет.
--- надополнето: 7 март 2013 во 22:15 ---
И да, правиме муабет за рандом девојки.

Абе ако не извадиш лакот и стрелата и не се помачиш малку не ти е интересно.Ама тоа кога станува збор за лов.Стрелај секогаш во око, мој совет до тебе.
И Џејсон Статам исто како тебе, он ако не направи акција му е досадно.Но, кога му приоѓаат девојките кои сакаат да спијат со него секогаш спие со нив.Што да се прави, дечкото брца и на општествен и на љубовен план.
Ако остане нешто од дробовите за салата, викни ме.Може ќе го викнам и Дракула од Романија да пробаме од свежото винце.....
--- надополнето: 8 март 2013 во 07:53 ---
Денешните мажи, како вчерашните жени.

Нормално, за тоа се тука коњите.Нели ти „праќаше во неповрат сè живо и мртво до трето поколение и во минатото и во иднината“ неодамна поради еден „коњ“?!Што се случи, го фати или само му го...........фати копитото?

Да видам девојка дека одбива 3ца пред мене зошто да не и одам? ALL IN
Не менува тоа ништо,секој со среќата.
И мене тоа ме чуди, ова ти и е вин-вин комбинација.
Ако те одбие самодовербата ќе ти остане на истото ниво од причина што веќе тројца претходно одбила.
Длабоко во себе знаеш дека таа е само една импотентна вообразена кучка која не сака воопшто мажи, па помислуваш дека е и лезбејка и ќе ти помине за брзо.

Ама ако прифати, е тогаш самодовербата и егото ќе удрат во плафон и ти ќе бидеш со извонредна девојка која знае што сака во животот. :D

булшит....... на интернет кенкате како тоа нема мажи што не пиат (под ова подразбирам пијанчење а не пиење од мерак 2-3 чаши добро вино или сл.) не пушат.....а кога ќе налетате на таков не ни им придавате никаква важност на тие особини воопшто.

истото важи и за готвењето и општо.....кога ќе се спомне дека некој направил нешто дома првата реакција е цинично смеење/исмевање/потсмев

коментар грлс?

Маж да не пие и да не пуши, не фала. Може да готви убо е тоа.
Па на глава да ми застане и да ми ги брои чашите. Кои се тие што бараат таков маж веднаш јавно да се спалат! :D

Маж да не пие и да не пуши, не фала. Може да готви убо е тоа.
Па на глава да ми застане и да ми ги брои чашите. Кои се тие што бараат таков маж веднаш јавно да се спалат! :D
Заборави да спомнеш и по жени ако не трча, тури му пепел. Значи испедерчен е.

А има "платонски" швалерај?

Јас ти говорам за љубовта.За швалерајот не ме интересира, зошто не се однесува на тоа ова твоево што го постави.Вака многу едноставно, преку анализа љубовта, хемиски состојки, ендорфин бла, бла, бла, ама не мора да значи дека кај сите трае дванаесет месеци.

Тука не мешајте сега мајки, тети, стрини.
Ова не е фејсбук. Збориме за наши ставови, а не за тоа какви ви се блиските роднини.

Змејко и
А пропо аповите, не веруј жени која лаже :)

До кај стасавме изгубив ориентација на темава, плус глава 8 мартовски ме боли, Денешниве мажи ли се или не се? :D

Или заљубен :)

Значи сеуште е актуелен митот дека ако е заљубен станува импотентен за други жени, јас пак мислев јасно е ко пролетен сончев ден....ах беееее :D

Значи сеуште е актуелен митот дека ако е заљубен станува импотентен за други жени, јас пак мислев јасно е ко пролетен сончев ден....ах беееее :D
Не тоа само ако е женет:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom