Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
добро е ми олесна, лилјаков само 2 недели ќе е аут
кој ќе го гледаше Кака против Арсенал :icon_lol:

Модриќ мислам дека ќе стартува со Селта,да почне да добива потребната минутажа во тимот..или ќе го одмара Алонсо после напорните мечеви или Озил крило а Модриќ АМЦ

Најверојатно официјално: Финалето во купот ќе се игра на 17ти Мај, на Сантијаго Бернабеу, во 21:30.

Растур :icon_lol:

Модриќ мислам дека ќе стартува со Селта,да почне да добива потребната минутажа во тимот..или ќе го одмара Алонсо после напорните мечеви или Озил крило а Модриќ АМЦ
Модриќ е најдобар како ЦМ. Озил може да одмара малку. Да му дојде душата и паметот :icon_lol:

Модриќ е најдобар како ЦМ. Озил може да одмара малку. Да му дојде душата и паметот :icon_lol:
може и така..ама Ди Марија е аут..освен Каљехон или Кака да ги игра понапред...

може и така..ама Ди Марија е аут..освен Каљехон или Кака да ги игра понапред...
Може ваква варијанта... би сакал овој состав да го видам. Марсело не би се грижел толку за дефанзива туку само да фати ритам да се растрча малку :icon_lol:

Мората треба да добива шанса. Барем сега во лигата... ако не цела утакмица барем по 15минути. Има потенцијал во детето.

Кога може на еден Варан 18 годишно гомце... зошто не и на деца од Кастиља кои се на таа возраст :свиркам:

Диего​
Арбелоа - Варан - Рамос - Коентрао​
Кедира - Модриќ - Алонсо​
Роналдо - Марсело​
Мората​

Факт: Нема слаб противник во 1/4 финале, и ние им бевне слаби на одредени фанови на Манчестер кога бевме во очајна форма, па ете... Ова е ЛШ, се е можно. That being said, го сакам Милан за противник, во случај да ги помини Барса не верувам дека ќе има сила да ја помини и другата најдобра шпанска екипа.

Gledam vo temata LS juventus cak i od real pogolem tavorit e haha
Inace najbosh ekipa sakam vo cetvrt, najgolemi baksuzi sme godinava

Drettica

Брате немој да се зезаш,против Селту со 3 играча на средину?Кедира,Модриќ и Алонсо:facepalm:

Диего,Арбелоа,Пепе,Албиол,Марсело,Есиен,Модриќ,Кака,Каљехон,Роналдо-Мората.

ea7b57534c.jpg

?
Се мисли на телесната маса. Тоа е фраза што се употребува во Тиквешијата кога некој ке го изнаправиш ремет до бескрај или кога ке му нанесеш пораз до немајкаде. Или кога ке го направиш фиран

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Се мисли на телесната маса. Тоа е фраза што се употребува во Тиквешијата кога некој ке го изнаправиш ремет до бескрај или кога ке му нанесеш пораз до немајкаде. Или кога ке го направиш фиран

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
Се шалев не ме земај за сериозно.
Инаку колегите од Тиквешијата обично велат маста не масата кај мене на факултет.

И официјално финалето од купот ќе се игра на Бернабе.
Има некој што мисли дека има Атлетико шанса да го освои купот? Ја не веруем дека има такви...:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom