W
Werther
Гостин
Што, Ѓорче независно стана ?Анфем, ја пошо сум странкиња са плавим ајз, ќе свршнеш еднош и на мен?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што, Ѓорче независно стана ?Анфем, ја пошо сум странкиња са плавим ајз, ќе свршнеш еднош и на мен?![]()
Што, Ѓорче независно стана ?
odats ce teas terminat cu placerasАнфем, ја пошо сум странкиња са плавим ајз, ќе свршнеш еднош и на мен?![]()
Очу. Само ти причај мени неке слатке речи
Луки, не ме влечи за јазик, мене и подарешкиот ме влажни, ама ти се правиш фраер.
Па мислев Ѓорче независност прогласило, пошто викаш странкиња.
Па мислев Ѓорче независност прогласило, пошто викаш странкиња.
Затоа.
Според навиките и командите ова би била по складнаТвојте очи Стојне мори, Воденски черешни сееееееееее, дај ми ги аман на мене јаска да ги изедам, мераааааак Стојне мори, мерак да ми помини
Јер слатко инаф?![]()
Тате, не туку пуштај песни за чистејне Донкино грло, туку пушти нешто странско... на пример оваа нешто..Според навиките и командите ова би била по складна
Гарантирано ќе предизвикаш продолжен оргазам.
Јас нај искрено се извинувам, ајде во дух на темава и свршувањето.Тате, не туку пуштај песни за чистејне Донкино грло, туку пушти нешто странско... на пример оваа нешто..
Не е за мудата, работава е да не накапеме некоја кожно венерична болештина после странците па тек тогаш буквално да останеме без муда се додека сме метафорички без муда увек ќе се најде некоја која шо ќе го испуши наместо да дркаме,за таа намена увек се наоѓаат и ќе ги има такви цели купишта.Значи да заклучиме
Денешните мажи се загрозени од странците. Немаат муда да пристапат на некоја зошто не се чувствуваат доволно странски. Јас велам Македонија да потпише вето кон сите земји во светот, па можеби нашите мажи нема да дркаат повеќе. И да најважно егото = таван.![]()
Значи да заклучиме
Денешните мажи се загрозени од странците. Немаат муда да пристапат на некоја зошто не се чувствуваат доволно странски. Јас велам Македонија да потпише вето кон сите земји во светот, па можеби нашите мажи нема да дркаат повеќе. И да најважно егото = таван.![]()
Така си е.... Ама се додека нема вето, дркајте сиНе е за мудата, работава е да не накапеме некоја кожно венерична болештина после странците па тек тогаш буквално да останеме без муда се додека сме метафорички без муда увек ќе се најде некоја која шо ќе го испуши наместо да дркаме,за таа намена увек се наоѓаат и ќе ги има.
Кој дрка дрка, нема збор тука има такви кој и со вето и без вето дркаат ,али ако си паметен и знаеш како увек се наоѓа некоја шо со три свртени муабети ќе го лапне како поп сарма, нема саглам а за задоволување на потреби ехееееееееее.Така си е.... Ама се додека нема вето, дркајте си![]()