Денешните мажи...

Очу. Само ти причај мени неке слатке речи :pipi:

Луки, не ме влечи за јазик, мене и подарешкиот ме влажни, ама ти се правиш фраер.

Твојте очи Стојне мори, Воденски черешни сееееееееее, дај ми ги аман на мене јаска да ги изедам, мераааааак Стојне мори, мерак да ми помини :pipi:

Јер слатко инаф?:icon_lol:

Па мислев Ѓорче независност прогласило, пошто викаш странкиња.
Затоа.

Ние от секат сме независни море Вертер, шо се имаш збунето незнам :icon_lol:

Твојте очи Стојне мори, Воденски черешни сееееееееее, дај ми ги аман на мене јаска да ги изедам, мераааааак Стојне мори, мерак да ми помини :pipi:

Јер слатко инаф?:icon_lol:
Според навиките и командите ова би била по складна
Гарантирано ќе предизвикаш продолжен оргазам.

Според навиките и командите ова би била по складна

Гарантирано ќе предизвикаш продолжен оргазам.
Тате, не туку пуштај песни за чистејне Донкино грло, туку пушти нешто странско... на пример оваа нешто..

Тате, не туку пуштај песни за чистејне Донкино грло, туку пушти нешто странско... на пример оваа нешто..
Јас нај искрено се извинувам, ајде во дух на темава и свршувањето.
Оваа ги исполнува ли сдандардите ?

Значи да заклучиме
Денешните мажи се загрозени од странците. Немаат муда да пристапат на некоја зошто не се чувствуваат доволно странски. Јас велам Македонија да потпише вето кон сите земји во светот, па можеби нашите мажи нема да дркаат повеќе. И да најважно егото = таван. :)

Значи да заклучиме
Денешните мажи се загрозени од странците. Немаат муда да пристапат на некоја зошто не се чувствуваат доволно странски. Јас велам Македонија да потпише вето кон сите земји во светот, па можеби нашите мажи нема да дркаат повеќе. И да најважно егото = таван. :)
Не е за мудата, работава е да не накапеме некоја кожно венерична болештина после странците па тек тогаш буквално да останеме без муда се додека сме метафорички без муда увек ќе се најде некоја која шо ќе го испуши наместо да дркаме,за таа намена увек се наоѓаат и ќе ги има такви цели купишта.

Значи да заклучиме

За егото, кој помалку се пушта тој има повисоко его. Можеш самата да си заклучиш дали се тоа мажите или жените.

Не е за мудата, работава е да не накапеме некоја кожно венерична болештина после странците па тек тогаш буквално да останеме без муда се додека сме метафорички без муда увек ќе се најде некоја која шо ќе го испуши наместо да дркаме,за таа намена увек се наоѓаат и ќе ги има.
Така си е.... Ама се додека нема вето, дркајте си :)

Така си е.... Ама се додека нема вето, дркајте си :)
Кој дрка дрка, нема збор тука има такви кој и со вето и без вето дркаат ,али ако си паметен и знаеш како увек се наоѓа некоја шо со три свртени муабети ќе го лапне како поп сарма, нема саглам а за задоволување на потреби ехееееееееее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom