Денешните мажи...

Епа не си ме разбрал бе Лукашине...
Мојот пост не беше дали да се плеснам со Чехот зошто е странец, туку беше повеќе за тоа како вие размислувате, дали е паметно да ти дојде некој странец дома. Во светот тоа е најнормално нешто, овде во Македонија, очигледно е друга прича. А прибереш некој дома, автоматски го каниш и на ебење (според вас). И се разбира муабетот за Чехот е хипотетички, уште колку месеци ќе ми го влечете низ нос, низ сите коментирања на моите постови? :)
Барем јас не треба да ти раскажувам за странци, кога ти го живееш нивниот живот. ;)

А каков е тој муабет дека ако викнеш некој дома дека го каниш на ебење посебно странец?Целосна глупост.Ако имам вишок кревет или ако не му/и смета да спие на кауч не гледам никаков проблем да спие.

А каков е тој муабет дека ако викнеш некој дома дека го каниш на ебење посебно странец?Целосна глупост.Ако имам вишок кревет или ако не му/и смета да спие на кауч не гледам никаков проблем да спие.
Од друга тема е ова, а и според односот на повеќето мои форумски колеги, таков заклучок се извлече. Еве и сам гледаш дека Лукашин тврди, оти јас ќе сум се плеснела со Чехот само затоа што не е од Македонија. :)
А инаку за размислувањето за „слободен кауч“, (y) И јас го делам твоето мислење.

А што е тоа странец? o_O
Де ма Стојне па и ти.. Оние странците на кои се влажниме штом ни кажат Здраво ја сам из Србије. Нели ти текнува како им се фрлавме пред нозе во Охрид летово? Со обезбедување не вадеа од кафиќите...

Де ма Стојне па и ти.. Оние странците на кои се влажниме штом ни кажат Здраво ја сам из Србије. Нели ти текнува како им се фрлавме пред нозе во Охрид летово? Со обезбедување не вадеа од кафиќите...
Па немора да је из србије, може из’босне бона, из црне горе, из хрватцке итн.
Иначе да верувам дека сте им се фрлале у нозе штом фаќа на ИЌ тоа тие .

Видиш ли бона шта овај прича? Ево и ја чу мало да попричам овако, ај сад баци се на колена и попуши га... :icon_lol:

Видиш ли бона шта овај прича? Ево и ја чу мало да попричам овако, ај сад баци се на колена и попуши га... :icon_lol:
Чекај сега... зашо мешаш босански зборове сос црногорско наречје... :D:D:D:D

Nessa Alcarin Анатема Несо, Анатема... Така да си знааш....
Иначе таква ми е интуицијата, не значи оти е точна...

пс. офтопик сам.

Чекај сега... зашо мешаш босански зборове сос црногорско наречје... :D:D:D:D

Nessa Alcarin Анатема Несо, Анатема... Така да си знааш....
Иначе таква ми е интуицијата, не значи оти е точна...

пс. офтопик сам.

И јас се приметив! Пробав да го изоставам црногорскиот, да не ме сетат :icon_lol:

И јас се приметив! Пробав да го изоставам црногорскиот, да не ме сетат :icon_lol:
Еми тешко е да се контролира човек коа станува збора за навики, и особено коа човек често слуша сексуални команди на црногорски... Само ми е интересно од дека долета “бона“ у целио маабет.... :D:D

пс. Оффтопик сам оште еднч. :)

Еми тешко е да се контролира човек коа станува збора за навики, и особено коа човек често слуша сексуални команди на црногорски... Само ми е интересно од дека долета “бона“ у целио маабет.... :D:D

пс. Оффтопик сам оште еднч. :)

Ќе не избришат дада ти љандра или тетка ти лангелина секако. :)

„Бона“ за да се надоврзам на постот претходно.

Анфем, ја пошо сум странкиња са плавим ајз, ќе свршнеш еднош и на мен? :unsure:

Е ако де... да има дискусија. :D:D:D:D

Неса ја снема, ама ќе ја питам дали тетовски скопски и охридски ја влажнат, дефакто правејќи ги странски дијалекти? :D:D

Анфем, ја пошо сум странкиња са плавим ајз, ќе свршнеш еднош и на мен? :unsure:

Очу. Само ти причај мени неке слатке речи :pipi:

Е ако де... да има дискусија. :D:D:D:D

Неса ја снема, ама ќе ја питам дали тетовски скопски и охридски ја влажнат, дефакто правејќи ги странски дијалекти? :D:D

Луки, не ме влечи за јазик, мене и подарешкиот ме влажни, ама ти се правиш фраер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom