Сите

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Абе само за лајкови го прават ова и ги копираат еден од друг.

И шо има врска ако имаат лајкови уопште не сфаќам,демек сеа го фатиле за муда...

Па тоа е тоа, едно исто 1.000 различни луѓе го пишале и :drk: на лајковите што ги собрале. Мислат интересни се, а не сфаќаат дека со тоа само замараат и напнуваат...

И шо има врска ако имаат лајкови уопште не сваќам,демек сеа го фатиле за муда...
Епа тука е проблемот, толку имаат во главата, Фејсбук им е поважен од се, таму создаваат еден вид „репутација“ која според мене само ја доловува нивната глупавост.
Па тоа е тоа, едно исто 1.000 различни луѓе го пишале и :drk: на лајковите што ги собрале. Мислат интересни се, а не сфаќаат дека со тоа само замараат и напнуваат...
Што може да се очекува од луѓе кои на компјутерот го знаат само Фејсбук и ништо друго не ги интересира.

Сите се мамини синови само он е кевин принц

Не може да не читаш нешто што кога ќе се уклучиш на фб цела почетна ти е со истите глупости. Се уклучуваш на кајгана исто тема за тие СИТЕ! Па вака бар можеби ќе сфатат дека Сите не ги сакаат СИТЕ и дека почнуваат да напнуваат со тоа...

Боту имаш миљон теми на кајгана, кулирај и не замарај

Сите ги рекламираат вицовиве само некои поише. (со хејтање.)

kako ce pokazeme za nekoe dete cii sto tatko raboti kako pomosnik na pilot.

"od kopilot"

Сите возат на Бензин, само Вин Дизел
Сите пушат родео , само Kanye West

На броду сви задовољни, само капетан кука.

На македонски не одговара.

images

Прво беа они глупости ја викале ,,x'' пошто била ,,кикс'' и т.н... Сега почнаа со нови глупости како што се ,,СИТЕ'' од типот: Сите купуваат леб, само Лионел Меси. Сите се луѓе, само Дарио Срна. Сите машки се татковци, само Едо Мајка... и т.н да не ги редам пошто на живци ми идат... Смислете и направете нешто интересно, доста со глупости само! Нема потреба од волкаво напнување. Не би сакал ич да ги спомнувам ама навистина се напнаа и не можам да ги трпам веќе! Сигурен сум дека има и други со исто размислување како мене, па поради тоа и ја отворив оваа тема.

Знаеш што, мене пак преку глава ми е од такви како вас, вечити мрчатори, пошто нели е тренди да си хејтер.
Што треба да се смисли да ви биде интересен животот?! Секое чудо за три дена, сите се заситија од „ја викале“, еве сега ова. Кај и да е, не му давам повеќе од месец време живот на чудото. Ама нели, мора да се хејта.
И зашто чекаш некој да ти смисли нешто интересно?! Смисли го ти кога веќе ти е преку глава од ова!
Уште подобар совет - исклучи facebook, исклучи форумот, земи книга.
Или излези прошетај надвор, сончево е деновиве. Ќе ти (ви) прија позитивна енергија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom