Аца Лукас во Колосеум на 08.03.2013

• Креатор на темата Креатор на темата LetMeSea
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што Веселиноска Весна е во Белгија инаку ке сечеше и таа вени на мрсников :icon_lol:

Доста бе мрќи, сеа пораснавте и ауф цепи странско, а порано у кафана на шо се праевте камен? :icon_lol:

Немој некој да помисли дека го хејтам, кафански човек неможе да хејта кафански пеачи и песни :)
Само некако многу често иде на концерти во МКД, толку ли има народ што му оди во Колосеум или досадно му е па нема кај да пее на друго место :)

Леа, да не им се концертите во МК, српските и хрватските пејачи ќе немаат за леб.:D

Аца е легенда така да пазите што зборите. Слушам хаус иначе ама само за Аца правам исклучок, таква атмосфера не сум видел никаде. Пред 2 недели отидов на Том Нови абе катастрофа беше и музика и атмосфера и све...тогаш реков се пензионирам од искачање, ама исклучок правам само за Аца!

Тие најекстремните пцујат што концертот не се одржува на стадион затоа што во колосеум не можат да отворат диви тезги за продавање скара на рајата.Кога беше Цеца на стадион дивјаците се пресметуваа со ножеви за превласт на просторот каде што димеа скарите.:pos:
--- надополнето: 6 март 2013 во 16:07 ---
кој сака да си го заебе 8ми март со овој ???
Зошто да си го заебе?Па цело волково,кучково, стајковци, јурумлери,трубарево,марино,мралино,кадино,белимбегово,горно и долно лисиче и можеби уште некое од скоспкиве села ќе биде таму.:)

Тие најекстремните пцујат што концертот не се одржува на стадион затоа што во колосеум не можат да отворат диви тезги за продавање скара на рајата.Кога беше Цеца на стадион дивјаците се пресметуваа со ножеви за превласт на просторот каде што димеа скарите.:pos:
--- надополнето: 6 март 2013 во 16:07 ---

Зошто да си го заебе?Па цело волково,кучково, стајковци, јурумлери,трубарево,марино,мралино,кадино,белимбегово,горно и долно лисиче и можеби уште некое од скоспкиве села ќе биде таму.:)
A извини што слушаат тие што не се од селата? Ај баш објасни ми те молам, еве ти ко Аудиофил :)
--- надополнето: 6 март 2013 во 18:56 ---
И престанете да го хејтате човекот...од срце му се песните што е најбитно....ако сака и секој викенд нека доаѓа, чим не носат ништо друго ново и квалитетно, и Аца е доволно да иде на секои 2-3 месеца!

знам каде НЕМА да бидам на 08.03.13...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom