Евтини авионски карти

• Креатор на темата Креатор на темата Kangaroo
  • Време на започнување Време на започнување
И тата би, сине. (y)

Чекам еден колега да заврши со подесувањето на новите полски линии за се да биде објавено на сајтот во исто време, така што новата дестинација би требало да биде во продажба за едно пола саат.

А кои се новите полски линии?

Mi treba HITNO , Najhitno....Dali ima nekoj iskustvo so poplnuvanje na bankoven nalog za plakjanje na rezervacija na Wizzair? Kako treba da se popolni?

Хитно најхитно.....печати го маилот што ти го испратија од Визз и оди со него во комерцијална. Понеси пари за да уплатиш и плус уште 100ден за провизија во комерцијална. Ако немаш сметка во комерцијална понеси и лична карта. Другото си знаат они сами, ти не можеш од дома да го пополниш бидејќи оди преку Свифт код, не преку обична уплатница.
--- надополнето: 6 март 2013 во 15:22 ---
Уф а толку се израдував дека Париз или Барса имаат шанса, но сепак браво за новата линија (y)

Mene be zbuni deka imaat denarska smetka vo komercijalna ...vo sekoj sluchaj Fala, najFala : ))

Gdansk - Kristiansand
Katowice - Larnaca
Katowice - Napoli

:D

Убичуте :D Немаш појма како ме израдува со линијава Скопје Стокхолм Скаваста. Јас во Ноември кога идев за Норшопинг (60тина километри од Скаваста аеродромот) одев до Малме па со возови натака навака екскурзии прави. Сега со ова не да штедам на маршута чудо. Прати им бацки на Виз од мене :D

Убичуте :D Немаш појма како ме израдува со линијава Скопје Стокхолм Скаваста. Јас во Ноември кога идев за Норшопинг (60тина километри од Скаваста аеродромот) одев до Малме па со возови натака навака екскурзии прави. Сега со ова не да штедам на маршута чудо. Прати им бацки на Виз од мене :D

Иди купи карти пред да ги кренам ;)

Tranquilis има ли некаква минимална шанса во блиска иднинда да се воспостават летови кој Вилнус/Рига/Каунас? Јас се надевав дека преку Стокхолм можам да стигнам до Вилнус/Каунас/Рига преку wizzair или ryanair арно ама ништо не се совпаѓа, морам да преноќам во Стокхолм зошто сите летови кој Каунас/Рига се секогаш еден ден после летовите од Скопје :/

Tranquilis има ли некаква минимална шанса во блиска иднинда да се воспостават летови кој Вилнус/Рига/Каунас? Јас се надевав дека преку Стокхолм можам да стигнам до Вилнус/Каунас/Рига преку wizzair или ryanair арно ама ништо не се совпаѓа, морам да преноќам во Стокхолм зошто сите летови кој Каунас/Рига се секогаш еден ден после летовите од Скопје :/

Не верувам. :unsure:

Си се обидел преку останатите дестинации освен Стокхолм? На повеќето има летови до Рига / Вилниус / Каунас.

Не верувам. :unsure:

Си се обидел преку останатите дестинации освен Стокхолм? На повеќето има летови до Рига / Вилниус / Каунас.
Има преку Милано/Дортмун/Ајндховен но тоа функционира само преку зимскиот распоред, според овој летинов распоред буквално на сите дестинации мора да се преноќи...

Има преку Милано/Дортмун/Ајндховен но тоа функционира само преку зимскиот распоред, според овој летинов распоред буквално на сите дестинации мора да се преноќи...

Единствена опција веќе ако одиш на преспивање во Скаваста(Стокхолм) е да идеш во Connect Hotel Skavasta. Јас имам пријател што еднаш имаше преспиено таму и знам дека плати околу 614 шведски круни за преспивање ако добро израчунав тоа е накај 4500 денари така нешто.Јбг скапо али тоа е. Али со тоа можеш пак да фатиш конекција од таму.

Или ќе си дремеш на аеродром :sleep:

Обично нема проблем доколку останеш на аеродром да ја поминеш ноќта.

Јас пред еден месец дремев во Тревизо, Италија, нема никаков проблем, плус имаше и 10-тина други луѓе што чекаа утрински лет.
(Исто така имам поминато ноќи во железнички станици во Лајпциг, Германија (има посебна ноќна чекална) и во Велико Тарново, Бугарија.)

Зошто при обидот за резервација од Букурешт до Меминген ми го дава ова:
ГРЕШКА

[1204:InvalidMarket] Настана грешка. Обидете се повторно. Доколку грешката се повтори, контактирајте со авиокомпанијата.

Зошто при обидот за резервација од Букурешт до Меминген ми го дава ова:
ГРЕШКА

[1204:InvalidMarket] Настана грешка. Обидете се повторно. Доколку грешката се повтори, контактирајте со авиокомпанијата.

Можно е да не се лета на таа рута повеќе, а мапата да не е обновена (updated / refreshed).
Во секој случај, ќе проверам во понеделник.

ај некој што бил во Берлин на Schoenefeld нека пише,како е најдобро за до центарот, и со кој превоз

ај некој што бил во Берлин на Schoenefeld нека пише,како е најдобро за до центарот, и со кој превоз
Со S-Bahn ти е најдобро. Ќе видиш на станицата која линија ти треба, не заборавај карта да си купиш. Во Берлин не е како во Париз или во Барселона јавниот превоз т.е. да мора да откуцаш карта за да влезиш во возот. Во Берлин немаш рампи, можеш секаде слободно да влезиш, па не е проблем воопшто шверцањето освен ако не те начека контрола :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom