Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сеа заедно сите шо "испаѓаме" сложно ко браќа и сестри да навиваме за Борусија Дортмунд :)

Незнам шо очекувате од Ван Перси, кога излага со формација Фергусон со две крила кои не се нешо по асистирањето, двајца деструктивци и Гигс кој сите го прифаќаме како легенда на светскиот фудбал, но не е за вакви утакмици. Неможеше едноставно Ван Перси, Варан и Рамос колку и да се подложни на brainfarts се многу брзи штопери. Тоа е тоа, да играа Кагава и Руни подруга ќе беше причата за Ван Персие, кој е најдобриот напаѓач моментално.

Многу ќе кажат дека генијална била поставеноста на Фергусон вечер, јас не се согласувам со тоа.

Затоа ти го критикуваш на форум, а тој 26 години води институција наречена Манчестер Јунајтед...
Гигс вечерва го стави Коентрао во џеб, и помагаше насекаде низ теренот...

Секој со своето мислење. Тешко дека едниот ќе го убеди другиот во нешто, дури и цела ноќ да се убедуваме.
За мене, бодењето прст во окото на Тито, плачењето дека УЕФА работи против него(por que?) и многу честите провокации ми е ептен глупо понашање.
Од друга страна, како тактичар и работник, тешко може да му се забележи. Тоа го има докажано неколку пати.
--- надополнето: 6 март 2013 во 00:31 ---

Не требаше да испаднат, барем не во 1/8 финале. Без разлика какви се нашите 'чувства' спрема Манчестер. :icon_mrgr:

Колку и да си голем, секогаш емоциите се поголеми од тебе и преовладуваат. После такви случувања на утакмицата, не му замерувам којзнае колку.
Плус, Реал тогаш загуби и тоа баш беше во лош период. И никој после тоа не зборуваше за поразот на Реал, туку се зборуваше за инцидентот помеѓу Мурињо и Тито.
Има малку логика, нели? :)

Види вака значи пред се јас не навивам за ниту еден тим од Островото(како може да имам комплекси ,остај тоа да прашам пола од тие што го користат тој термин не ни знаат што му е вистинското значење), ми се допаѓа нивниот фудбал тоа е несомнено ... но кога збориме за фудбалот на островото нема многу екипи што стварно го играат тој стил на игра тоа се мал број на екипи како Норич,ВБА,Стоук има и други не е ни време ни место сеа за нив .. Челзи ? речиси и да нема во Македонија прави навивачи на тој тим се е ова овде ебиветер навивачи од пред 5-6 години и тоа сите од нив освен Челзи имаат уште мал милион други тимови што навиваат за нив како Сити и ред други дури и од други првенства значи не зборам воопшто за навивачи на Челзи затоа што тие ги нема ги нема посебно тука односно во Македонија тие на прсти можат да се избројат ... Chill out пријателе и ако толку сакаш да знаеш да за кого навивам би ти било смешно ама јас навивам за Парма .
Коа кажав дека се шалам види колкав реферат добив, замисли да кажев дека сум сериозен има цела тема сам да испишеш :D
Иначе навивај си ти за Парма, нема ништо лошо у тоа :)

Манчестер беа оштетени, Мурињо лошо го води Реал тоа е факт, да не му помогнеше судијата ќе вртеше околу шеснаесетник уште 3 натпревари

Колку и да си голем, секогаш емоциите се поголеми од тебе и преовладуваат. После такви случувања на утакмицата, не му замерувам којзнае колку.
Плус, Реал тогаш загуби и тоа баш беше во лош период. И никој после тоа не зборуваше за поразот на Реал, туку се зборуваше за инцидентот помеѓу Мурињо и Тито.
Има малку логика, нели? :)
Знам која беше неговата цел, но не ги оправдувам средствата.

Незнам шо очекувате од Ван Перси, кога излага со формација Фергусон со две крила кои не се нешо по асистирањето, двајца деструктивци и Гигс кој сите го прифаќаме како легенда на светскиот фудбал, но не е за вакви утакмици. Неможеше едноставно Ван Перси, Варан и Рамос колку и да се подложни на brainfarts се многу брзи штопери. Тоа е тоа, да играа Кагава и Руни подруга ќе беше причата за Ван Персие, кој е најдобриот напаѓач моментално.

Многу ќе кажат дека генијална била поставеноста на Фергусон вечер, јас не се согласувам со тоа.
Супер беше. Конкретно перфектна против игра на она што го извади Мурињо.
Реал има и друг вид на средина ама овој не ја употребува воопшто, што и ќе му се удри по врат со Алонсо против појаки екипи.

8531539979_47a442225f_o.gif

0 fucks given that day

Најлошото чувство е кога противникот ќе те победи со твоето оружје. Сепак ова не е Премиер и Веб. Мило ми е шо такво нешто му се случи на најомразениот ми тим!!! Му посакувам во иднина повеќе вакви судии. Иако беше 50-50 одлука

Затоа ти го критикуваш на форум, а тој 26 години води институција наречена Манчестер Јунајтед...
Гигс вечерва го стави Коентрао во џеб, и помагаше насекаде низ теренот...
Ете ти мислиш исто како вампирот. Оти и тебе не ти дадат клуб да водиш?
Глуп муабет е овој :coffee:

Манчестер беа оштетени, Мурињо лошо го води Реал тоа е факт, да не му помогнеше судијата ќе вртеше околу шеснаесетник уште 3 натпревари

:icon_lol:

иди гледај го Страчатела како го води Роки бе! :D

Ете ти мислиш исто како вампирот. Оти и тебе не ти дадат клуб да водиш?
Глуп муабет е овој :coffee:

Уште поглуп муабет е дека Фергусон ја промашил тактиката...Трпачот има право на свое мислење, и го почитувам тоа, но се до црвениот картон, Реал беше анемичен, и шансите за понатамошен пласман им беа сведени на минимум, се заради тактичката поставеност на Манчестер...

За Јунајтед бев ама она копилено турско мрази англиски тимови :mad: Честито за Реал заслужено одат понатаму, ги надиграа на Сантјаго а еве сега и на Олд Трафорд.

Уште поглуп муабет е дека Фергусон ја промашил тактиката...Трпачот има право на свое мислење, и го почитувам тоа, но се до црвениот картон, Реал беше анемичен, и шансите за понатамошен пласман им беа сведени на минимум, се заради тактичката поставеност на Манчестер...
Не ја промаши. До црвениот не постоеше Реал и тоа е тоа.
Ама муабетиве ме нервираат - ако те биваше ќе беше.....не е секогаш така јбг.
Инаку уште еднаш - мило ми е што испаднавте на ваков начин :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom