Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми текна на црвениот на ОТ :)

Мислев дека не е за црвен,но се забележува дека Нани после контактот,намерно се одбива од играчот,заради тоа наверјатно е црвениот.Инаше и црвен и пенал за Рафаел.

Интересен меч,им даде крила црвениот картон на Реал и овие си ја искористија шансата.
Јунајтед добар и со играч помалце,но Лопез одличен на голот.

Сите се фативте за пеналот од Рафаел, а на никој не му текнува дека тоа се случи после црвениот картон, прашање е ако немаше црвен картон дали и ќе дојдеше до таква ситуација...цел тек го промени картонот

Како бе така Арбелоа му дошол на Нани од позади, а овој ипак успеа да го бапне у гради ?
Му слета пред него,факт е дека не го виде.али ајде нема веза реал е оштетен не јунајтед,подобри беа.а нема веза тоа што и со црвен прае шансе,да не речем играа подобро.

Удар со нога во гради е црвен картон!!! Незнам шо се замарате.. ако сака судијата можи да прогледа низ прсти ама се одлучи за построгата казна..

Ви текнува против Сити ко игравте во купот пред почетокот на сезоната кога тепавте таму, каков црвен им доделија на Сити? Со отворен ѓон играчот влезе во дуел, вашиот играч го избегна стартот, ама сепак него му беше доделен црвениот. И ? Го удри, неможите да ми докажите дека немаше контакт, кога имаше... така да тоа е тоа помирете се со фактите, испаднавте, а и самите знаевте длабоко во вас дека ќе се случи ваков резултат, ама не сакате да си признајте :icon_lol: (kidding)

Сега на ждребот очекувам да ни падни Јуве, па да им покажиме и нив, да ги победиме со судии :icon_lol:

HALA MADRID!

Фергусон ова Фергусон она.
Па пред да излезе Нани каков беше резултатот ? каква беше играна на Реал ?

1-0 мислам беше види на livescores.com не ме фаќај за збор

видоа фифа не иде со барселона, по мораше кај реал да тргне медијацијата, нели целата работа е да се форсира фудбалот што иде од шпанија? или не?
Како и да е, нема многу што да се коментира, кој гледал и уште поважно кој се разбира од фудбал знае што како се позадеси на терен денеска.......
светла точка у реал модриќ, роналдо и можда малку варан, другиве со ветрот.
Светла точка у јунајтед нани, рафаел и можда малу гигс другиве со ветрот, пишав и у групата, памет за догодина и со среќа на реал понатаму ;)

Од кога го поставија турчинот за судија на натпреварот 100% бев сигурен дека Реал иде даље (не да победи али да иде даље) ... Јас имам другар турчин и ми рече сите го обожаваме Озил и ради него и Реал... Апслолутно сите ситуации ги свиреше во корист на Реал .. Незаслужено влегоа во 1/4 финале.. И немојте со тие муабети Ферги ставил деструктивци, ставил ова ставил она, не за џабе е еден од најдобрите тренери (ако не и најдобар), си знае како да одигра, се виде колку е јак Манчестер и со играч помалку можеше комотно гол да даде, а и на двата натпревари покажа дека кога сака може гол да даде само што среќата беше наклонета кон Реал во 2та натпревари ( во 1 натпревар стативата на Перси и топката што ја извадија од гол линија, а денеска видовме што све не фати голманот на Реал )
Сериозно ??? Ај види на јутуб што се не фати голаманот на Јунајтед на првиот натпревар ! :facepalm:

На страна црвениот кој во голема мера го смени текот на натпреварот, мислам дека Ферги погреши кога после тоа се повлече а не продолжи да игра гради во гради. Откога Реал го сврте мечот, Манчестер прикажа игра со која покажа дека може да се носи и со играч помалце ама штетата веќе беше направена и немаше доволно време за поправен. Честитки до навивачите на Реал.

Исто така честитки до Igorcemk за пласманот на Дортмунд во 1/4 финалето.
Или Манчестер покажа игра или Мурињо свесно дозволи да игра Манчестер и да чека на контри. По мене е второто.

You know its not a red card when a City player(Kompany) says on twitter "It was never a red card"

22 утакмици на бундеслигашите во ЛШ годинава, само еден пораз. Тој од БАТЕ.

Дортмунд и Шајзе непоразени уште.

абе кога ке играат 3 тима немачки у полуфинале тогаш дигајсе како што сега се дигаш.... а сеа можеш да сонуваш само

Му слета пред него,факт е дека не го виде.али ајде нема веза реал е оштетен не јунајтед,подобри беа.а нема веза тоа што и со црвен прае шансе,да не речем играа подобро.
Од кај му слета бе ? хахахахах
Ако му дошол Арбелоа од позади на Нани и овој не го видел тогаш ќе го мавнеше во грб, освен ако овој не трчал со грбот свртен накај топката :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom