Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ако беше за црвен тогаш незнам оштетени се Јунајтед али сепак .....

Пред утакмицата турски, после утакмицата шкотски...од толку лижење чмарови како не му падна јазикот.
--- надополнето: 5 март 2013 во 22:54 ---

Дечки, Мурињо е ова, а не Пеп или Рајкард :)

Мечов беше феноменален, наспроти дискутабилната одлука на судијата гледавме навистина извонреден меч. Факт е дека судијата го охбрари Реал да нападне и да биде поконкретен а не да пимпла како Барселона, не дека Нани правеше голема разлика на теренот, по мене беше тотално аут од игра, не направи ништо корисно, само трчаше ко млад мајмун по банана, но на психички план играчите на Јунајтед паднаа, и го платија цехот.
Во прво полувреме беа тука негде и двата тима, но во второ Реал беше каде подобар, Фергусон мораше уште на полувреме да го извади Нани и да го стави во игра Руни.
Според мене лично, престрог беше црвениот картон, жолт беше таман за фаулов, плус Нани не го ни гледаше кај е Арбелоа, но факт е дека кармата е курва, и дека секогаш неможе да биде се праведно, али тоа е, очигледно дека е коцките се склопија за Мадрид да пројде и тоа е тоа, вака онака, Англија остана без претстанивк во ЛШ што ми е криво, ама пак од друга страна мило ми е за Мурињо и Реал, го заслужија пласманов.
Неможам да кажам дека ми е криво, но ни дека ми е задоволство, само ќе го постирам видеово, колку да се свестите какви работи се простувани на вас, еве како сум се чувствувал јас при овој незаборавен момент на Челзи и Дрогба.
This is the feeling which you have been laughing out loud then.

Земаа залет Јунајтед, ама после црвениот нормално дека му беше полесно на Реал. Можеби беше престрог црвениот, ама после имаше и рака од Рафаел, така да не се жалете многу. Искрено сакав Јунајтед да тепа ама тоа е тоа.

Mourinho: Independientemente de la decisión arbitral el mejor equipo ha perdido

"Без разлика на одлуката на судијата, загуби подобриот тим.“

Тоа е, си призна и он, а и нема намера да го уништи пријателството на Реал и Јунајтед и неговото со Фергусон. :)

Која иронија човече....

Кога нешто беше дискутабилно во врска со Барселона цела багра навивачи на Реал, Челзи, Интер, Арсенал кажуваа басни, сега им било криво што другите зборат за тоа што нивниот тим успеа да се квалификува поради судиска грешка.

Where's your Howard Webb gone?
Моментот кога фанови на Гејчестер се жалат за судиски одлуки.:pos:
Да даде Господ и ти после натпреварот со нас вака да се жалиш, да те видиме тогаш. :icon_lol:

Ја серев за клубот и играчите, не ви серев вас лично.
Битно некој сере а ти се жалиш овде дека некој се сипал на навивачите. Епа сипањето на клубот навивачите си го примаат на свој грб, и без разлика дали сереш за клубот или навивачите ефектот е ист. Така да, најде кој да каже.

Пред утакмицата турски, после утакмицата шкотски...од толку лижење чмарови како не му падна јазикот.
--- надополнето: 5 март 2013 во 22:54 ---

Исто како што ти не остави да славиме после голот на Иниеста :icon_lol: Не го исклучивме ние Абидал без контакт...oh wait...

Жално ама вие стандард си добивате поклончиња!!(y) Ohh wait..

Дортмууууууунд :vozbud:

Каква добра утакмица беше, заслужен резултат и пласман понатака, можеше и петарда да испадне. Шахтор е добар тим, ама малце преценет беше како демек до финале може да стасат. И на форум имаше некој изјави во таа смисла и дека ќе го поминеле Дортмунд оти Дортмунд бил неискусен. Како и да е, што и да се деси понатака Дортмунд постигна веќе голем успех со влагајне во рундата на последните 8 на ЛШ. Сантана иако беше многу критикуван последниве недели, па и од мене, беше одличен а голот беше многу важен. Драго ми е за него, супер тип е. Геце како што очекував со гол, акцијата за 2:0 беше како за во книга, феноменално изиграно. За понатака немам големи желби, нека биде кој сака па и јаки тимови, нели за тоа гледаме ЛШ, само по можност Баерн да се избегне :)

И у секој муабет стандард навивачите на Реал мора да ја спомнат Барселона, аххх .. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom