Македонеро
Домаќин
Абе курви, мамето нивно....
Не туку малограѓанштина и закоравеност. Што ке речат другите ,околината.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе курви, мамето нивно....
Според нечиви критериуми,културно е и пи.ка да дадеш,ако мислиш дека дечкото е нормален.културно е да дадеш број,ако мислиш дека дечкото е нормален според некои твои критериуми,а после ти одлучи дали ќе има нешто повеќе.
треба да му се даде шанса,можеби утре дента на кафе ќе сватиш дека си имал други мислење.
Или шо те ебам,ќе му дадам број само ако ми се ебе со тој и тој,а од друга страна кенкате.
Не ти треба број. Остави и убав впечаток, не биди напорен, направи и ја вечерта убава. Ако си оставил добар впечаток другата вечер таа пак ке биде на тоа место и ке бара со очите каде си...... а другите ке ги корпосува и ке се прашуваат зошто таа шмизла толку се дигнала....културно е да дадеш број,ако мислиш дека дечкото е нормален според некои твои критериуми,а после ти одлучи дали ќе има нешто повеќе.
треба да му се даде шанса,можеби утре дента на кафе ќе сватиш дека си имал други мислење.
Или шо те ебам,ќе му дадам број само ако ми се ебе со тој и тој,а од друга страна кенкате.
Не мора да пристапуваат и онака жените избираат секогаш. Сега ќе си ги одбираме како тикви
Што убаво време дојде просто човек да ужива во сегашноста и релациите.
културно е да дадеш број,ако мислиш дека дечкото е нормален според некои твои критериуми,а после ти одлучи дали ќе има нешто повеќе.
Не туку малограѓанштина и закоравеност. Што ке речат другите ,околината.![]()
Епа ова размислување нели е малограѓанско? Зашто такви душогрижнички изјави, зарем верувате во тоа дека на денешницава постои?Бираат ама рокот за бирање е ограничен и после се дешава ова:
Не е, туку е логично и ја отсликува реалната ситуација кај нас.Епа ова размислување нели е малограѓанско? Зашто таков душогрижнички изјави, зарем верувате во тоа дека на денешницава постои?![]()
Абе не постои, таман работа да постои нема рок али има ограничен избор.Епа ова размислување нели е малограѓанско? Зашто такви душогрижнички изјави, зарем верувате во тоа дека на денешницава постои?![]()
Абе не постои, таман работа да постои нема рок али има ограничен избор.
Јас би рекла малограѓанско и закоравено. Ова само бабите го зборат денес потсетувајќи се на нивното време четириесет и другата.Не е, туку е логично и ја отсликува реалната ситуација кај нас.
Леле масакр сте го направиле девојчето.
Па така е не се храбри денешните мажи. На форум сите лаете, а во живо никаде ве нема. Не е до тоа колку девојката е дигната и лигава, туку до тоа колкави ви се мудата за да пријдете. И дигнатите и лигавите се скротливи, само треба да знаете како. Само што денес, не се ни обидувате, туку на првата корпа плачете како пи*иња...
Абе и после бираш али звиси кој како некој/а и во младоста тешко дека бирале и уште поретко ги одбирале, ама шо да праиш судбина.Сакав да кажам дур си млад бираш после тебе те бираат.
Јас би рекла малограѓанско и закоравено. Ова само бабите го зборат денес потсетувајќи се на нивното време четириесет и другата.
И шоако им ги оставиш на вратарите ? Демек ќе сватат колку фин добар дечко испуштиле и се закачиле на ропаци и ќе е покајат и со солзи во очите ќе дотрчаат во твојте прегратки и ќе ти кажат колку многу погрешиле и ќе те молат за прошка ?Зошто бре да знам како? Па има ли поголема глупост од тоа она да ми се занаса и извољева а јас одозгора и труд и напор да вложувам околу неа. Нема што да се обидувам. Прва корпа е за мажи. Втора корпа (од истата) е за глупаци. Нели-When a girl says no, she means no. Како машко треба да потегнеш и да и се ставиш. Ако на било кој начин ти извољева, те одјебува, те игнорира, директно или индиректно ти кажува дека не е заинтересирана за тебе тука активноста на машкото престанува. Нема втор пат. Втор пат заслужуваш да те игра како магаре со стап, шо кур бараш да продолжуваш ако ти рекла не. Ако се премисли, нека бара она бре, нека испоти тоа гзот малце. Баталете муабети немаат муда мажите. За нафураните не ни треба да имате. Оставете им ги на вратарите за трофеј, да видите како стануваат бајчиња.
Па кој е со муда бе ?Види ги одговорите на форумџиките на тема: зошто повекето девојки чекаат машкото да им пријде, па после донесувај заклучоци кој и каков е.
И шоако им ги оставиш на вратарите ? Демек ќе сватат колку фин добар дечко испуштиле и се закачиле на ропаци и ќе е покајат и со солзи во очите ќе дотрчаат во твојте прегратки и ќе ти кажат колку многу погрешиле и ќе те молат за прошка ?
Не бе батка, грешка си колку шо не ти маале рецка пред тоа толку и после тоа,